Uppsala

Välkommen till Uppsala län-kretsens lokala sida!

Årsmötesprotokoll

Protokollet från årsmötet den 4 mars hittar du på Min sida, på sidan Kretsarnas handlingar och protokoll.

En påminnelse till alla medlemmar!

Vi har uppmärksammat att flera av er medlemmar har ogiltiga mejladresser. Detta gör att ni missar viktig information som mejlas ut. För att uppdatera mejladressen så loggar du in på Min sida.

Allmänt om Uppsala län-kretsen

Uppsala län-kretsen består i dagsläget av cirka 280 medlemmar och har hela Uppsala län som upptagningsområde. Kretsens styrelse har i uppdrag att leda det fackliga arbetet under verksamhetsåret. Regelbundna styrelsemöten äger rum ca 1 gång/månad (med uppehåll för sommaren) och under mötena diskuteras aktuella frågor samt planering för gemensamma medlemsaktiviteter. Återkommande aktiviteter är arbetsterapins dag, nätverksträffar samt årsmötet.

Lokala sidan

Här vill vi informera dig om vad som händer i kretsen. Som medlem av Sveriges Arbetsterapeuters Uppsala län-krets kan du också bidra med förslag på information, kurser, utvecklingsarbeten, seminarier och önskemål om frågor som vi ska driva och jobba med i styrelsen. Vi tar även tacksamt emot tips på arbetsterapeutiska artiklar, rapporter och vårdprogram om arbetsterapi som utarbetats i Uppsala. Vår ambition är att fylla den lokala hemsidan med information om arbetsterapi och fungera som en länk till kunskapsutbyte inom professionen.

Sociala medier

På vår facebooksida Sveriges Arbetsterapeuter Uppsala län-kretsen hittar du information, inbjudningar och annat spännande. Besök och gilla oss gärna så missar du inget. Vi finns också på Instagram, där heter vi "arbetsterapeuterna_uppsalalan". 

Lönefrågor

Om du vill veta mer om löneläget för arbetsterapeuter eller behöver hjälp i förhandlingsfrågor så kan du vända dig till Nini Jansson för kommunen eller Charlotta Qvarfort för regionen. Om du skulle vilja medverka i det fackliga arbetet i kretsen så är du varmt välkommen att höra av dig till ordförande Katarina Rydberg. Kontaktuppgifter hittar du här.

Kontaktuppgifter

Kretsens mejladress
uppsalakretsen@arbetsterapeuterna.se

Katarina Rydberg
Kretsordförande
katarina.rydberg@regionuppsala.se
073866 58 49

Vakant
Lokal ombudsman kommun

Anna Torelm 
Arbetsmiljöstrateg
sonja.anna.torelm@akademiska.se 
0187277028

Charlotta Qvarfort
Lokal ombudsman region
charlotta.qvarfort@regionuppsala.se

 

Gå med du också!

Bli medlem