Uppsala

Välkommen till Uppsala län-kretsens lokala sida!

Protokoll på "Min sida"

Min sida hittar du kretsarnas mötesprotokoll, verksamhetsberättelser, verksamhetsplaner och andra mötesdokument som av GDPR-skäl behöver ligga bakom lås. 

Håll dina uppgifter uppdaterade

Vi har uppmärksammat att flera av er medlemmar har ogiltiga mejladresser. Detta gör att ni missar viktig information som mejlas ut. För att uppdatera mejladressen så loggar du in på Min sida.

Uppsala län-kretsen – styrelsens arbete

Uppsala län-kretsen består i dagsläget av cirka 280 medlemmar och har hela Uppsala län som upptagningsområde. Kretsens styrelse har i uppdrag att leda det fackliga arbetet under verksamhetsåret. Regelbundna styrelsemöten äger rum cirka 1 gång/månad (med uppehåll för sommaren) och under mötena diskuteras aktuella frågor samt planering för gemensamma medlemsaktiviteter. Återkommande aktiviteter är Arbetsterapins dag, nätverksträffar samt årsmötet.

Vår lokala hemsida

Här på vår lokala hemsida vill vi informera dig om vad som händer i kretsen. Som medlem av Sveriges Arbetsterapeuters Uppsala län-krets kan du också bidra med förslag på information, kurser, utvecklingsarbeten, seminarier och önskemål om frågor som vi ska driva och jobba med i styrelsen. Vi tar även tacksamt emot tips på arbetsterapeutiska artiklar, rapporter och vårdprogram om arbetsterapi som utarbetats i Uppsala. Vår ambition är att fylla den lokala hemsidan med information om arbetsterapi och fungera som en länk till kunskapsutbyte inom professionen.

Kretsen i sociala medier

På vår facebooksida Sveriges Arbetsterapeuter Uppsala län-kretsen hittar du information, inbjudningar och annat spännande. Besök och gilla oss gärna så missar du inget. Vi finns också på Instagram, där heter vi "arbetsterapeuterna_uppsalalan". 

Lönefrågor

Om du vill veta mer om löneläget för arbetsterapeuter eller behöver hjälp i förhandlingsfrågor så kan du vända dig till Maria Klefbeck för kommunen eller Charlotta Qvarfort för regionen. Om du skulle vilja medverka i det fackliga arbetet i kretsen så är du varmt välkommen att höra av dig till ordförande Katarina Rydberg. Kontaktuppgifter hittar du här.

Kontaktuppgifter

Kretsens mejladress
uppsalakretsen@arbetsterapeuterna.se

Katarina Rydberg
Kretsordförande
katarina.rydberg@regionuppsala.se
073866 58 49

Vakant
Lokal ombudsman kommun

Anna Torelm 
Arbetsmiljöstrateg
sonja.anna.torelm@akademiska.se 
0187277028

Maria Klefbeck
Lokal ombudsman kommun
maria.klefbeck@uppsala.se
018-727 53 38

Charlotta Qvarfort
Lokal ombudsman region
charlotta.qvarfort@regionuppsala.se
073-8670335

Gå med du också!

Bli medlem