Jönköping

Välkommen till Jönköpingskretsens lokala hemsida! Här hittar du information om det som är aktuellt inom kretsen och kontaktuppgifter till styrelsen.

Arbetsterapins dag 27 oktober

I samband med arbetsterapins dag 27 oktober kommer styrelsen i Jönköpingskretsen inte att ordna någon gemensam aktivitet. Vi uppmuntrar i stället alla att samlas kring det frukostwebbinarium som förbundet anordnar.
Anmäl dig här.

Om man är flera på sin arbetsplats, eller någon annanstans, som deltar i detta vill vi i styrelsen bidra med ekonomisk ersättning för fika. Skicka kvitton för utlägg och bankkonto dit överföring från styrelsen ska ske. Ni får sedan internt fördela betalningen för fikat. Informationen skickas till: jonkopingskretsen@arbetsterapeuterna.se

Vi vill även uppmuntra till att passa på att uppmärksamma denna dag och sprida information om arbetsterapeuter på er arbetsplats, eller på andra platser där ni anser att det behövs. Material finns att hämta på förbundets webbsida. Dela gärna era aktiviteter på sociala medier, men tänk på GDPR och dela inga bilder på personer! Detta gäller även bilder där namn och initialer framgår, så var försiktig med bilder på skärmar etc.

Protokoll på "Min sida"

Min sida hittar du kretsarnas mötesprotokoll, verksamhetsberättelser, verksamhetsplaner och andra mötesdokument som av GDPR-skäl behöver ligga bakom lås. 

Årets gång i kretsen

Styrelsen träffas cirka åtta gånger per år. Som medlem är du alltid välkommen till styrelsemötena. Kontakta oss om du vill vara med på plats eller via länk. Lämna besked en vecka innan mötet till jonkopingskretsen@arbetsterapeuterna.se så hinner vi lösa det praktiska.

Kretsmöte sker minst en gång per år och årsmötet hålls i början av det nya året.

Vår ambition är skapa ett övergripande engagemang i Jönköpingskretsen. Därför behöver vi din hjälp. Vill du vara med? Hör av dig till oss!

Uppdatera era kontaktuppgifter

Tänk på att uppdatera era medlemsuppgifter på Min sida, så att vi kan nå er via mejl med inbjudningar och information. Påminn gärna era kollegor om att uppdatera mejl/arbetsgivare på Min sida, vi har fortfarande flera mejl som inte levereras

Informera oss vilket fackligt uppdrag ni har

Vi vill gärna att ni som har ett fackligt uppdrag på er arbetsplats hör av er och meddelar oss vilket uppdrag ni har, mejla jonkopingskretsen@arbetsterapeuterna.se. Detta för att säkerställa att vi har rätt uppgifter och att ni får aktuell information.

Skriv gärna till oss i styrelsen! Vi har som målsättning att svara inom en vecka.

Kontaktuppgifter

Elin Evaldsson
Ordförande
Postmottagare
elin.evaldsson@rjl.se

Anna Fagerberg
LOM region
Sekreterare
anna.fagerberg@rjl.se

Anna-Karin Gustavsson
Sekreterare
anna-karin.a.gustavsson@rjl.se

Ann-Marie Näslund
Lokal ombudsman kommun
ann-marie.naslund@jonkoping.se

 

Gå med du också!

Bli medlem