Från vänster: Maria Sträng, Anna Fagerberg, Johanna Johansson, Elin Evaldsson, Eva Svensson och Anna-Karin Gustavsson. Saknas på bilden Josefine Tenefors.
Från vänster: Maria Sträng, Anna Fagerberg, Johanna Johansson, Elin Evaldsson, Eva Svensson och Anna-Karin Gustavsson. Saknas på bilden Josefine Tenefors.

Jönköping

Välkommen till Jönköpingskretsens lokala hemsida! Här hittar du information om det som är aktuellt inom kretsen och kontaktuppgifter till styrelsen.

Inspirationsföreläsning med Ida Kåhlin

I samband med Arbetsterapins dag som infaller den 27 oktober vill vi i Jönköpingskretsen bjuda in er till en inspirationsföreläsning med Ida Kåhlin, tisdagen den 22 oktober. Ida föreläser på temat Ett förbund i tiden – så rustar vi oss för att möta dagens och framtidens utmaningar.

Kostnad: Gratis för alla arbetsterapeuter och arbetsterapeutstudenter.  Du behöver inte vara medlem för att få komma.
Plats: Jönköping, Rosenlunds vårdcentrum, konferensrum: Rosensalen. Ingång på baksidan av Rosenlunds vårdcentrum. Parkering finns i anslutning till Rosenlunds vårdcentrum eller på gatan i närområdet. Vi vill uppmuntra till samåkning. Kommer ni med kollektivtrafik  – stig av vid hållplatsen ”Jönköping Rosenlunds vårdcentrum”.

Kl. 17.30-18.15 Mingel och tilltugg
Kl. 18.15-20.00 Inspireras av och med Ida

Anmälan sker via mejl till jonkopingskretsen@arbetsterapeuterna.se eller sms, 072-3241949. Ange namn och eventuell allergi/specialkost. Det finns begränsat antal platser.

Om kretsstyrelsen

Vid årsmötet den 26 mars valdes en helt ny styrelse i Jönköpingskretsen. Nuvarande styrelse är en arbetsgrupp, då vi i nuläget inte har en ordförande. Vår ambition är skapa ett övergripande engagemang i Jönköpingskretsen. Vill du vara med? Hör av dig till oss!

Uppdatera era kontaktuppgifter

Tänk på att uppdatera era medlemsuppgifter på Min sida, så att vi kan nå er via mejl med inbjudningar och information. Påminn gärna era kollegor om att uppdatera mejl/arbetsgivare på Min sida, vi har fortfarande flera mejl som inte levereras

Informera oss vilket fackligt uppdrag ni har

Vi vill gärna att ni som har ett fackligt uppdrag på er arbetsplats hör av er och meddelar oss vilket uppdrag ni har, mejla jonkopingskretsen@arbetsterapeuterna.se. Detta för att säkerställa att vi har rätt uppgifter och att ni får aktuell information.

Skriv gärna till oss i styrelsen! Vi har som målsättning att svara inom en vecka. 
Logga in på Min sida för att se samtliga styrelseledamöter. 

Kontaktuppgifter

Johanna Johansson
Kontaktperson/postmottagare
johanna.johansson@galaxenbygg.se

Anna Fagerberg
LOM region 
Sekreterare
anna.fagerberg@rjl.se 

Ann-Marie Näslund
Lokal ombudsman kommun
ann-marie.naslund@jonkoping.se 

Gå med du också!

Bli medlem