Från vänster: Maria Sträng, Anna Fagerberg, Johanna Johansson, Elin Evaldsson, Eva Svensson och Anna-Karin Gustavsson. Saknas på bilden Josefine Tenefors.

Jönköping

Välkommen till Jönköpingskretsens lokala hemsida! Här hittar du information om det som är aktuellt inom kretsen och kontaktuppgifter till styrelsen.

Välkommen till kretsens årsmöte!

Datum: 31 mars
Tid: 18:00–19:30, inklusive fika
Plats: Qulturum, Länsjukhuset Ryhov Jönköping

Vi bjuder på smörgås och kaffe/te till alla som föranmält sig senast den 24 mars. Meddela eventuella allergier eller specialkost. Anmälan sker via mejl till jonkopingskretsen@arbetsterapeuterna.se.

Motioner behöver inkomma senast 4 veckor innan mötet.

Vi har vakanta poster i styrelsen. Är du eller någon du känner intresserad? Kontakta vår valberedning Maria Segerström på mariavind36@hotmail.com eller oss i styrelsen via jonkopingskretsen@arbetsterapeuterna.se.

Artikel om vår inspirationsföreläsning

Om kretsstyrelsen

Vid årsmötet den 26 mars valdes en helt ny styrelse i Jönköpingskretsen. Nuvarande styrelse är en arbetsgrupp, då vi i nuläget inte har en ordförande. Vår ambition är skapa ett övergripande engagemang i Jönköpingskretsen. Vill du vara med? Hör av dig till oss!

Uppdatera era kontaktuppgifter

Tänk på att uppdatera era medlemsuppgifter på Min sida, så att vi kan nå er via mejl med inbjudningar och information. Påminn gärna era kollegor om att uppdatera mejl/arbetsgivare på Min sida, vi har fortfarande flera mejl som inte levereras

Informera oss vilket fackligt uppdrag ni har

Vi vill gärna att ni som har ett fackligt uppdrag på er arbetsplats hör av er och meddelar oss vilket uppdrag ni har, mejla jonkopingskretsen@arbetsterapeuterna.se. Detta för att säkerställa att vi har rätt uppgifter och att ni får aktuell information.

Skriv gärna till oss i styrelsen! Vi har som målsättning att svara inom en vecka. 
Logga in på Min sida för att se samtliga styrelseledamöter. 

Kontaktuppgifter

Johanna Johansson
Kontaktperson/postmottagare
johanna.johansson@galaxenbygg.se

Anna Fagerberg
LOM region 
Sekreterare
anna.fagerberg@rjl.se 

Ann-Marie Näslund
Lokal ombudsman kommun
ann-marie.naslund@jonkoping.se 

Gå med du också!

Bli medlem