Jönköping

Välkommen till Jönköpingskretsens lokala hemsida! Här hittar du information om det som är aktuellt inom kretsen och kontaktuppgifter till styrelsen.

Protokoll på "Min sida"

Logga in på Min sida för att ta del av kretsarnas mötesprotokoll, verksamhetsberättelser, verksamhetsplaner och andra mötesdokument som av GDPR-skäl behöver ligga bakom lås. 

Årets gång i kretsen

Styrelsen träffas cirka åtta gånger per år. Som medlem är du alltid välkommen till styrelsemötena. Datum för styrelsemöten är: 23 maj (fysiskt), 30 augusti (digitalt), 27 september (digitalt), 29 november (digitalt). Tid: kl. 18.00. Arbetsterapeuternas dag den 27 oktober kommer att uppmärksammas. Information uppdateras när planering skett.

Kontakta oss om du vill vara med på plats eller via länk. Lämna besked en vecka innan mötet till jonkopingskretsen@arbetsterapeuterna.se så hinner vi lösa det praktiska.

Kretsmöte sker minst en gång per år och årsmötet hålls i början av det nya året.

Vår ambition är skapa ett övergripande engagemang i Jönköpingskretsen. Därför behöver vi din hjälp. Vill du vara med? Hör av dig till oss!

Uppdatera era kontaktuppgifter

Tänk på att uppdatera era medlemsuppgifter på Min sida, så att vi kan nå er via mejl med inbjudningar och information. Påminn gärna era kollegor om att uppdatera mejl/arbetsgivare på Min sida, vi har fortfarande flera mejl som inte levereras

Informera oss vilket fackligt uppdrag ni har

Vi vill gärna att ni som har ett fackligt uppdrag på er arbetsplats hör av er och meddelar oss vilket uppdrag ni har, mejla jonkopingskretsen@arbetsterapeuterna.se. Detta för att säkerställa att vi har rätt uppgifter och att ni får aktuell information.

Skriv gärna till oss i styrelsen! Vi har som målsättning att svara inom en vecka.

Kontaktuppgifter

Elin Evaldsson
Ordförande
Arbetsmiljöstrateg
elin.evaldsson@rjl.se

Linnea Kjell
LOM region

Anna-Karin Gustavsson
Sekreterare
Arbetsmiljöstrateg
anna-karin.a.gustavsson@rjl.se

Josefin Tenefors
Professionsstrateg

Helena Jordan
Professionsstrateg

Gå med du också!

Bli medlem