Medlem

Medlemmarna Ann-Charlott Holmlöv, Betaneh Tousi och Niklas Stende Eriksson

Bli medlem

Sveriges Arbetsterapeuter är den enda fackliga organisationen som kan arbetsterapi. Gör som de flesta av Sveriges legitimerade arbetsterapeuter – bli medlem i vårt förbund du också!

Trygghet

Som medlem hos oss får du stöd både i din profession och arbetsrättsligt, du får helt enkelt ett både tryggare och mer utvecklande arbetsliv med inkomstförsäkring, förmånliga försäkringar och a-kassa.

Råd och stöd

Som den enda fackliga organisationen som kan arbetsterapi får du som medlem hjälp med yrkesrelaterade frågor och sådant som rör din arbetsmiljö, lön, utveckling och andra rättigheter kopplade till din anställning.

Medlemmen Ann-Charlott Holmlöv

Förmåner för dig som yrkesverksam

Som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter har du en rad medlemsförmåner – allt från nätverk, inkomstförsäkring och rabatt på kurser och instrument, till facklig rådgivning kring allt som rör arbetslivet.

Tre studenter bakifrån i luvtröjor med förbundets logotyp

Sveriges Arbetsterapeuter student

Välkommen till organisationen för alla arbetsterapeutstudenter. Som medlem får du tillgång till alla studentförmåner samtidigt som du blir en del av vår gemenskap. Gör som över 1 000 arbetsterapeutstudenter: bli medlem du också!

Gå med du också!

Bli medlem