Södermanland

Välkommen till Södermanlands lokala sida!

Sommarhälsning från styrelsen

Hej!

Här kommer den årliga sommarhälsningen från oss i styrelsen i Sörmlandskretsen, Sveriges Arbetsterapeuter. Denna vår har inte liknat något som vi tidigare har varit med om. I de flesta verksamheter har vi fått anpassa och ställa om. Vissa har haft massor att göra och vissa har haft det lugnare. Konstiga tider, men nu är det bara att hålla i och hålla ut!

Vårt inplanerade årsmöte den 18 mars ställdes in, men hölls sedan den 5 maj via Skype. Vi fick tillskott i styrelsen, vilket vi är mycket glada för! Desiree och Louise arbetar båda två på vårdcentralen i Gnesta. Desiree är också kretsens professionsstrateg och Louise har även uppdraget som Lokal ombudsman för Region Sörmland.

Under våren startade vi upp en gemensam Facebooksida för oss i Sörmlandskretsen. Där kan vem som helst lägga upp om ni har något speciellt som ni vill delge andra i kretsen. Vi hoppas att den kan fungera som ett sätt att kommunicera med medlemmarna i länet så att vi alla känner oss delaktiga i kretsen. Kretsen är ju alla vi tillsammans!

Enligt vår verksamhetsplan så kommer vi planera för att ha en medlemsträff någon gång under hösten. Vi hoppas på att vi kan ses fysiskt, men om det inte går så tar vi det digitalt. Vi har lite idéer på tema, men återkommer med inbjudan när vi tänkt och planerat färdigt.

Har ni frågor, funderingar eller bara vill berätta något så är ni välkomna att höra av er till sormlandskretsen@arbetsterapeuterna.se.

Kom ihåg att det är viktigt att kontrollera att dina kontaktuppgifter är rätt. Det är en förutsättning för att du ska kunna få information från oss. Du ändrar dina uppgifter på Min sida.

Vi i styrelsen önskar er alla en trevlig sommar!

Följ oss på Facebook

Ni har väl inte missat att vi har en Facebookgrupp? Sök på Sveriges Arbetsterapeuter Sörmlandskretsen.

Uppdatera dina uppgifter

Kom ihåg att uppdatera din mejladress och arbetsgivare på Min sida. Det är många av våra mejl från kretsen som inte kommer fram och i och med GDPR får vi endast mejla till den adress som du själv har angett. 

Kontaktuppgifter

Ann Engstrand
Kretsordförande
ann.engstrand@nykoping.se 

Louise Karlsson
Lokal ombudsman landsting
louise.karlsson@regionsormland.se 

Monica Lindström
Arbetsmiljöstrateg

Desiree Passchier De Smedt
Professionsstrateg
dpasschier@gmail.com 

Gå med du också!

Bli medlem