Hoppa till innehåll

Livsboken (2011)

Ladda ner PDF

Omslag Livsboken

I Livsboken talar man om för anhöriga hur man vill ha det när man inte längre själv kan förmedla det och styra över sin vardag. Vilken mat tycker du om och vad vill du inte äta; vilken musik vill du lyssna på; vilka tv-program föredrar du att titta på; hur vill du ha det i sovrummet på natten?

I skriften finns också möjlighet att berätta om sig själv, var man är född, hur uppväxten såg ut och vad som är och har varit viktigt i sitt liv.

Genom att fylla i Livsboken i dag, oavsett vilken livssituation du befinner dig i, och uppdatera och komplettera den lite då och då, underlättar du för anhöriga och andra runt omkring dig att ge dig möjlighet att vara aktiv och delaktig hela livet.

Arbetsterapeuter kan beställa Livsboken för att dela ut till patienter, klienter eller brukare. Livsboken är ett verktyg som kan öka möjligheten till meningsfulla, individuella aktiviteter.

Språk

Svenska

Sidor

24 sidor

Pris

Broschyren går att ladda ner som PDF genom att klicka på länken ovan. Kostnadsfri att beställa. Maxantal för beställning: 20 ex.

Beställningsansvarig:

 

Telefon: 08-507 488 00


Uppdaterad: 2014-12-08

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.