Pride-badge på Facebook

Fira Pride med förbundet – digitalt!

För att visa att Pride är mycket viktigt för oss på Sveriges Arbetsterapeuter och att arbetet för ett öppet och jämställt samhälle inte tar paus under pandemin har vi tagit fram en egen Pride-badge som du kan lägga till på din profilbild på Facebook.

I år blir Pridefiranden inte som de har varit tidigare på grund av coronapandemin. Men förbundet hoppas att Pride ändå kommer att firas runtom i landet – om inte fysiskt, så digitalt. Det är viktigt för oss att få demonstrera att vi står för allas rätt att älska och vara den de vill, även på jobbet och under studietiden!

Nu när vi inte kan ses fysiskt och fira, firar vi digitalt och syns lite extra med vår Facebook-badge! Kopiera in adressen nedan i din webbläsare för att komma till vår Pride-badge:

www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=285727549120663

Ett tips är att lägga till Pride-badgen lagom till firandet av Global Pride som börjar den 27 juni! Du kan sedan välja själv hur länge du vill ha vår badge på din facebook-profilbild.

Vi vill även tipsa om några digitala Pride-event nedan som du kan ta del av under sommaren och om Stockholm Winter Pride. 

Global Pride

Den 27 juni kommer Global Pride att streama online. Global Pride är en gratis onlinefestival och ett samarbete mellan flera Prideorganisationer runtom i världen för gemenskap och HBTQI+ pesoners rättigheter. Du kan förvänta dig olika artister som uppträder, musik och tal från nyckelpersoner inom Pride. Mer info om Global Pride hittar du här.

Stockholm Pride Summer Stream och Stockholm Winter Pride

Stockholm Pride blir i år istället Stockholm Summer Stream. Denna digitala festival kommer att pågå mellan fredag 31 juli fram till söndag 2 augusti. Senare under hösten kommer vi kunna glädjas åt Stockholm Winter Pride. En fysisk 4 dagarsfestival som kommer lysa upp tillvaron i novembermörkret. Winter Pride planeras äga rum både inomhus och utomhus. 

Allt om Stockholm Summer Stream och Stockholm Winter Pride hittar du här.

Vi på Sveriges Arbetsterapeuter är mycket glada över att Pride inte glöms bort under den pågående pandemin och att Svenska Pride och alla andra organisationer gör dessa firanden möjliga. Vi firar Pride tillsammans – på distans!

För mer information eller om du har frågor gällande Pride kontakta michael.sahlin@arbetsterapeuterna.se.