Webbutik och gratismaterial

Här köper du Akademins instrument och böcker och beställer och laddar ner olika typer av informationsmaterial.

Som medlem betalar du bara halva priset på alla publikationer. Dags att bli medlem? 

Resultat (11)

Månadens bok

Juridik för legitimerade arbetsterapeuter

Pris:
255 kr (student: 204 kr, ej medlem: 510 kr)

Boken är "månadens bok" i januari 2021 med det rabatterade priset 204 kr inkl. moms och porto (ord. medlemspris 255 kr). Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter (ex. studentrabatt). Gäller enbart medlemmar och med kampanjkod "JAN21".

Läs mer

10 smarta skäl att vara medlem (2020)

Pris:
Gratis

En snygg flyer med kortfattad information om alla medlemsförmåner. Lätt att stoppa i handen på alla potentiella medlemmar!

Läs mer

5 medlemsvärvande miniaffischer (2020)

Pris:
Gratis

Små affischer med rekryterande budskap att ladda ner och skriva ut själv.

Läs mer

Avtalet försäkrar (2020)

Pris:
Gratis

Den här broschyren ger dig en översikt över de kollektivavtalade försäkringar som gäller för dig som är anställd hos kommun och region, Svenska kyrkan eller annan arbetsgivare som har kommunalt reglerade anställningsvillkor.

Läs mer

Den lokala lönebildningen utifrån HÖK T (2016)

Pris:
Gratis

I denna broschyr har vi samlat löneavtalet och några av dess bilagor tillsammans med förbundets kommentarer. Broschyren är en medlemsförmån som endast du som medlem i förbundet kan ladda ner eller beställa.

Läs mer

Din första lön – tips inför löneförhandlingen (2019)

Pris:
Gratis

Efter examen ska du inte bara hitta ett bra jobb du ska också få en bra lön. Din första lön beror på flera faktorer – det är viktigt att du är väl förberedd och kan argumentera för din sak. Denna broschyr är en medlemsförmån som endast du som medlem i förbundet kan ladda ner eller beställa.

Läs mer

Ett hållbart arbetsliv (2018)

Pris:
Gratis

Denna skrift är ett ställningstagande från förbundet och syftar till att stimulera till diskussion på arbetsplatser där legitimerade arbetsterapeuter är verksamma.

Läs mer

Förbundet för dig (2020)

Pris:
Gratis

Här får du information om vilka medlemsförmåner du som medlem har, och lite om oss som förbund och hur vi är organiserade.

Läs mer

Sätt agendan – bli facklig företrädare (2016)

Pris:
Gratis

Arbetsgivaren är skyldig att samverka med den fackliga organisationen. För att det ska fungera är det viktigt att det finns en facklig företrädare som kan föra medlemmarnas talan inför arbetsgivaren. Är du den personen?

Läs mer

Tillsammans för högre lön – kuben (2018)

Pris:
Gratis

Beställ en kub med våra lönebudskap, vik ihop den och ställ ut den på fikabordet på jobbet. Kuben är en medlemsförmån som endast du som medlem i förbundet kan beställa.

Läs mer

Tillsammans för högre lön – lönesamtalet (2018)

Pris:
Gratis

En guide som steg för steg leder dig hela vägen från en nulägesanalys till önskad ny lön. Guiden är en medlemsförmån som endast du som medlem i förbundet kan ladda ner eller beställa.

Läs mer