Fira Pride med oss i Stockholm

Tid:
2022-08-06 11:00 – 2022-08-06 16:00
Plats:
Stockholm
Målgrupp:
Arbetsterapeuter och arbetsterapeutstudenter

Kom till Stockholm och gå i den magnifika Prideparaden med oss lördag 6 augusti!

Alla som föranmäler sig får vår superfina Pride-tshirt. Du anmäler dig genom att mejla tröjstorlek till Adina Cederblad.

Varmt välkomna att träffas i förväg, från kl. 11.30 korsningen Pilgatan/Norr Mälarstrand. Vi kommer gå tillsammans med Saco som har fått startnummer 38 i paradtåget.

Det kommer finnas lite smink att låna, flaggor att ha och självklart vår fina t-shirt till er som är föranmälda. Ta gärna med lunch att äta om du behöver, vi bjuder på godis. Om du känner någon som inte anmält sig är hen förstås varmt välkommen att vara med ändå. Vi kommer även ha en banderoll som vi får hjälpas åt att bära.

Runt 12.15 börjar vi sedan röra oss mot vår startplats, så tillkommer man efter det får man leta upp Saco, dvs. nummer 38, i paradtåget.

Kom ihåg väderanpassade kläder, solkräm och framför allt vatten och lite snacks. Paraden tar ca. 3 timmar att gå.

Om ni behöver nå någon av oss under förmiddagen så ringer ni Adina Cederblad från kansliet på 08-507 488 58 eller ordförande för Stockholmskretsen Ronja på 070 617 45 47.

Likt färgerna i Prideflaggan är vi alla unika och perfekta som vi är och alla personer som träffar en arbetsterapeut ska känna sig trygga med att bli bemötta med respekt för sitt unika människovärde.

Hoppas vi ses!