Akademin

Akademin samlar förbundets utbildningsverksamhet, både fackliga- och professionskurser, seminarier och konferenser. Allt fler av av våra kurser blir helt digitala.

Skapa konto och logga in

Första gången du anmäler dig till en kurs i kursplattformen kommer du att få skapa ett användarkonto. Det gör du samtidigt som du anmäler dig till en kurs. Din mejladress blir ditt användarnamn och du väljer själv ett lösenord. Du ska inte använda dina inloggningsuppgifter till Min sida här på arbetsterapeuterna.se.

Som inloggad på kursplattformen kan du se dina påbörjade och avslutade kurser. Du ser dock hela vårt kursutbud utloggad.

Vad är skillnaden mellan kurskatalogen och webbkalendariet?

I kurskatalogen finns alla kurser som vi som förbund centralt anordnar. I webbkalendariet hittar du också kortfattad information om när och var dessa kurser äger rum, med länk till kursplattformen för mer information och anmälan, men i kalendariet på webben finns även lokala aktiviteter, externa konferenser som vi vill tipsa om, information om när styrelsen och vår grupper och råd sammanträder, etc.

Gå med du också!

Bli medlem