Leonella Ahlén står utanför Umeå universitet och håller upp en dator som visar kursen Evidensbaserad arbetsterapi.
Leonella Ahlén, student vid Umeå universitet, rekommenderar alla studenter att gå onlinekursen "Evidensbaserad arbetsterapi – ett utbildningsmaterial". "Den är båda intressant och relevant, och dessutom helt gratis."

Leonella laddar inför uppsats med ”Evidensbaserad arbetsterapi”

Leonella Ahlén är student vid Umeå universitet och har nyligen gått Akademins onlinekurs ”Evidensbaserad arbetsterapi – ett utbildningsmaterial”. Kursen är gratis och lär dig att omsätta evidens till nya arbetssätt i din verksamhet.

Leonella, varför valde du att gå kursen om evidensbaserad arbetsterapi?

– Jag går termin 5 och ska skriva min C-uppsats i höst. Jag tänkte att jag nog kommer ha nytta av kursens innehåll sen när jag skriver den!

Hur var kursen?

– Kursen var bra! Jag fick med mig mycket användbart, bland annat vad SBU är, hur evidens fungerar i praktiken och förklaringar av begreppen tillförlitlighet, metaanalys och GRADE. Kursen är utformad för både studenter och yrkesverksamma, men som student var det ändå lätt att förstå och hänga med genom hela utbildningen.

Hur kommer du att använda dig i framtiden av det du har lärt dig?

– Nu närmast så kommer jag att gå tillbaka till kursen när jag skriver min uppsats - om jag känner mig osäker på något eller bara vill fräscha upp minnet. Men jag kommer säkert ha användning av mina kunskaper sen när jag börjar jobba också!

Vad vill du säga till någon som funderar på att gå kursen?

– Jag rekommenderar alla studenter att gå kursen! Den är både intressant och relevant, och dessutom helt gratis. Kör på!

Gå onlinekursen du också! Den är gratis och du kan gå den när du vill. Läs mer om kursen här eller gå direkt till den genom att klicka på knappen nedan. 

Starta kursen här