Engagemangsdagarna (student)

Tid:
2023-10-14 00:00 – 2023-10-15 00:00
Plats:
Sveriges Arbetsterapeuters kansli, Nacka, Stockholm
Målgrupp:
Student

Är du nyfiken på att vara med och bestämma vilka frågor vi driver? Och vilka aktiviteter vi arrangerar? Sveriges Arbetsterapeuter består av medlemmarna och redan som student är du med och påverkar. Tillsammans har vi kraft och gör skillnad. Och vi vill alltid bli fler!

 

Engagemangsdagarna är till för dig som är arbetsterapeutstudent och nyfiken på ett engagemang inom Sveriges Arbetsterapeutstudenter. Under två intensiva dagar får du träffa styrelsen, yrkesverksamma arbetsterapeuter och studenter från andra delar av landet. Dessutom får du inspirerande föreläsningar och information om förbundet.

Målet med dagarna är att du ska få koll på hur du kan vara med och påverka! Att vara engagerad hos oss ska vara roligt, utvecklande och meriterande. Som engagerad får du kunskap i och erfarenheter av facklig verksamhet, utbildningsfrågor och arbetsterapiyrket. Samtidigt får du tillgång till ett stort nätverk av studenter och yrkesverksamma från hela landet. Det kan bli en stor tillgång i yrkeslivet.

Från varje utbildningsort har tre studentmedlemmar möjlighet att åka på Engagemangsdagarna. Sveriges Arbetsterapeuter står för mat, boende och resekostnader.

Tveka inte att anmäla ditt intresse för Engagemangsdagarna 2023! Mejla ditt intresse till studentombudsman Hanna Svensson, hanna.svensson@arbetsterapeuterna.se 

Varmt välkommen till två fullspäckade, utvecklande och inspirerande dagar!