Förmåner & rabattkoder

Som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter har du en rad medlemsförmåner – allt från nätverk, inkomstförsäkring och rabatt på kurser och instrument, till facklig rådgivning kring allt som rör arbetslivet.

Någon att luta dig mot

Vänd dig till oss för personlig rådgivning i allt som rör din lön, anställningsavtal, pension, försäkringar och mycket mer. Är du nyanställd? Ska du ha lönesamtal? Vi ger dig Sveriges bästa lönestatistik för akademiker, Saco Lönesök, så att du kan vässa dina argument. Om du får problem på jobbet finns förbundets ombudsmän till hands för fackligt stöd och förhandlingshjälp. Tryggt, eller hur?

Läs mer om dina medlemsförmåner som rör arbetslivet.

Bra kan alltid bli ännu bättre

Vi tror att du är bra på ditt jobb. Riktigt bra, till och med. Men vi tror också att alla arbetsterapeuter behöver känna att de utvecklas och växer i sin yrkesroll. Sex gånger per år får du tidskriften Arbetsterapeuten i din brevlåda. Vill du fördjupa dig ytterligare finns en rad populära kurser och utbildningar. Till förmånligt medlemspris. Vi anordnar även nätverksträffar där du kan byta erfarenheter med dina kollegor runt om i landet. För vi tror att du har mycket att lära av andra och att andra har mycket att lära av dig!

Läs mer om dina medlemsförmåner som rör professionen.

Ett försprång i karriären

Som student är det guld värt att vara medlem i Sveriges Arbetsterapeuter. Vi lotsar dig rätt bland alla skrivna och oskrivna lagar i arbetslivet. Vi tipsar om hur du skriver en vinnande ansökan. Vi hjälper dig att slipa argumenten inför din första löneförhandling. Allt för att du ska få en lärorik studietid och en välbehövlig skjuts in i ditt kommande yrkesliv. Via oss får du dessutom möjlighet att träffa andra studenter och yrkesverksamma från hela landet och bygga ett nätverk för framtiden.

Läs mer om dina förmåner som:

Bli medlem!

 

Gå med du också!

Bli medlem