Förmånliga försäkringar för medlemmar

Du kan få försäkringsrådgivning och köpa försäkringar för dig själv, din familj, ditt hem och dina saker hos Akademikerförsäkring. Det är en förmån du har som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter.

Baspaket för nya medlemmar

Som ny yrkesverksam medlem i Sveriges Arbetsterapeuter får du ett baspaket med fyra försäkringar kostnadsfritt i tre månader. Det är en livförsäkring, en olycksfallsförsäkring, en sjukförsäkring och en trygghetskapitalförsäkring. 

Med de här försäkringarna får du och dina närstående en större trygghet om du blir sjukskriven, råkar ut för en olycka eller i värsta fall avlider. Under din kostnadsfria period behöver du inte fylla i någon hälsodeklaration för att kunna köpa försäkringar. Det räcker med att du är fullt arbetsför.

Är du studentmedlem? Då får du som är under 67 år en kostnadsfri olycksfallsförsäkring och tillgång till samtalsstödet Tusen frågor under hela studietiden.

Läs mer hos Akademikerförsäkring.

Ny hälso­försäkring vid psykisk ohälsa

Kom ihåg att det är bättre att tidigt göra något åt oro, stress, nedstämdhet och depression. För att göra det lättare för dig har Sveriges Arbetsterapeuter utökat medlemsförmånerna med en ny försäkring som ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap för dig som är yrkesverksam medlem. Med Akademikerförsäkrings nya försäkring kan du få upp till 6 kostnadsfria samtal med legitimerad psykolog. Läs mer om försäkringen hos Akademikerförsäkring.

Har du rätt försäkringar?

Akademikerförsäkrings licensierade rådgivare ger dig kostnadsfri rådgivning. De hjälper dig att se över det skydd du har och hur det kan behöva kompletteras.

Ring 0771-111 999 eller boka på webben. Ta chansen och tänk igenom vilka försäkringar du behöver för att du och dina närstående ska ha den trygghet ni behöver.

Om Akademikerförsäkring

Akademikerförsäkring är ditt fackförbunds egen försäkringsförmedlare. De ägs av Sveriges Arbetsterapeuter och fem andra Sacoförbund. Deras uppdrag är att guida dig till rätt försäkringsskydd och erbjuda gruppförsäkringar särskilt förhandlade för dig och 300 000 andra medlemmar.

Bli medlem nu!

Gå med du också!

Bli medlem