Betalsätt

Du kan betala din medlemsavgift via autogiro, e-faktura eller pappersfaktura. Du behöver själv ändra betalsätt från pappersfaktura till autogiro eller e-faktura.

Autogiro

Det är enklast att betala med autogiro! Dessutom blir det billigare för förbundet och är bättre för miljön. Med autogiro betalar du medlemsavgiften månadsvis. Och du slipper riskera att avgiften inte betalas i tid.

Du tecknar autogiro genom att logga in på din internetbank, leta upp Sveriges Arbetsterapeuter (bankgironummer 424-2418) och fyll i ditt clearing- och kontonummer. När ditt autogiro är godkänt får du ett mejl från oss om detta. Avgiften kommer då att dras den sista vardagen i månaden.

E-faktura

Om du vill betala via e-faktura söker du upp och ansluter "Sveriges Arbetsterapeuter" som mottagare i din internetbank. E-fakturan levereras vid samma tidpunkt som pappersfakturan och har samma avgiftsperiod – det enda som förändras när du väljer e-faktura är leveranssätt.

Det är viktigt att det är just du som är medlem som är ansluten till din egen internetbank när du gör detta – det går alltså inte att betala medlemsavgift för någon annan i hushållet via e-faktura.

Pappersfaktura

Pappersfaktura skickas hem till dig på posten och du faktureras månadsvis för innevarande månad. Det här alternativet är förvalt när du ansöker om medlemskap i förbundet – du behöver själv aktivt ändra till autogiro eller e-faktura om du föredrar det, se ovan hur du gör.