Hoppa till innehåll

Tidskriften Arbetsterapeuten

Tidskriften Arbetsterapeuten är en facklig yrkes- och idétidskrift som ges ut av Sveriges Arbetsterapeuter. Den utkommer med sju nummer per år och är en viktig informationskanal till medlemmarna.

Omslag

Förbundet vill i medlemstidningen informera om arbetsterapeuters arbete i olika situationer, inspirera kring fackliga aktiviteter, berätta om händelser i förbundet och ge omvärldsbevakning i frågor som berör arbetsterapi och andra för medlemmarna angelägna ämnen. Bläddra gärna i vår tidning här på webben genom att klicka på länkarna till vänster.

Vill du annonsera i Arbetsterapeuten?

Läs om annonsformat, tekniska specifikationer, vilka datum som gäller samt priser.

Nya annonsformat och priser från 2014

Från och med nr 1 2014 kommer Arbetsterapeuten ha ett nytt utseende och därmed också nya annonsformat och priser. Med en ny och modern design och ett angeläget innehåll hoppas vi att tidningen ska bli ännu mer uppskattad. Välkommen att synas med din annons i vår nya tidning!

- See more at: http://www.fsa.se/Tidskriften/Vill-du-annonsera-i-Arbetsterapeuten/#sthash.uc9yyNmn.dpuf

Hör gärna av dig!

Arbetsterapeuten är din tidning - välkommen att höra av dig och bidra till ett ännu bättre innehåll! Mejla gärna chefredaktör Katja Alexanderson på katja.alexanderson@arbetsterapeuterna.se om det är något du tycker att tidningen borde skriva om. Det kan handla om allt från hur omorg­anisationer och vårdval påverkar vardagen till tips om inspirerande personer eller spännande forskning att skriva om.

Letar du efter Forskning i praxis-artiklar?

Under vinjetten Forskning i praxis presenterade tidskriften Arbetsterapeuten fram till 2014 artiklar som sammanfattar viktiga forskningsresultat inom arbetsterapeutisk utredning och intervention för personer med funktionsnedsättningar. Ta del av publicerade artiklar.

Prenumerera på tidskriften

Tidskriften ingår i medlemskapet, men för dig som inte är medlem finns det möjligheter att prenumerera. Pris inom Sverige från och med 2019: 545 kr (inkl 6 % moms). Pris utom Sverige: 680 kr (med VAT), 720 kr utan VAT (inkl 6 % moms).

För prenumerationsärenden, kontakta Ann-Sofie Palmlöv på
ann-sofie.palmlov@arbetsterapeuterna.se.

Nyfiken på medlemstidningarna i Danmark och Norge?

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.