"Hälsa och aktivitet i vardagen" med 20 % extra sommarrabatt

Under sommaren erbjuder vi dig som medlem ytterligare 20 % rabatt på medlemspriset på boken "Hälsa och aktivitet i vardagen – ur ett arbetsterapeutiskt perspektiv", som passar alla yrkesverksamma arbetsterapeuter och studenter som inspiration, kunskapskälla och diskussionsunderlag.

Hälsa och aktivitet i vardagen

I boken beskriver de 25 medverkande författarna betydelsen av arbetsterapi och hälsofrämjande insatser inom flera områden och för personer i olika åldrar. Innehållet speglar både forskning och hur arbetsterapeuter arbetar med levnadsvanor i praxis.

Många spännande områden

I bokens 16 kapitel du läsa om allt ifrån arbetsterapi och barn och ungdomar till fatigue ur ett arbetsterapeutiskt perspektiv, alkohols inverkan på vardagslivet, aktivitetsperspektivet inom suicidprevention och arbetsterapi med flyktingar och asylsökande.

Extra förmånligt sommarpris

Rabatterat pris med kampanjkoden ”SOMMAR24” blir 352 kronor, inklusive moms och porto, jämfört med ordinarie medlemspris på 440 kronor. Erbjudandet gäller under perioden 1 juni–31 augusti 2024. 

Beställ boken

Onlinekurs om levnadsvanor

Har du en lucka för kompetensutveckling i sommar? Du vet väl att Akademin erbjuder en kostnadsfri onlinekurs om arbetsterapi och levnadsvanor? Gå den när du vill och var du vill!