Arbetsterapiforum

Arbetsterapiforum är den största mötesplatsen för hundratals arbetsterapeuter från hela Sverige. Nästa Arbetsterapiforum äger rum den 6–7 maj 2025. Save the date!

Arbetsterapiforum den 6–7 maj 2025

Det kommer att finnas två alternativ att ta del av innehållet på Arbetsterapiforum 2025. Konferensen blir främst fysisk och äger rum i centrala Stockholm med plats för 400 deltagare. Eftersom vi vet att inte alla har möjlighet att delta på en fysisk konferens, kan man i stället betala en avgift för att ta del av merparten av programmet digitalt i efterhand.

Denna sida uppdateras löpande. Information läggs ut så fort vi har mer information att ge.

Om Arbetsterapiforum

Vartannat år anordnar Sveriges Arbetsterapeuter Arbetsterapiforum, en konferens där du får ta del av den senaste forskningen och utvecklingen inom svensk arbetsterapi. Programmet utgår från inskickade bidrag – abstrakt – som arbetsterapeuter runtom i Sverige skickar in. De som forskar, har genomfört ett projekt eller utvecklingsarbete på sin arbetsplats eller vill presentera examensarbete kan skicka in sina bidrag.

Oavsett om du jobbar inom kommun, region, statlig eller privat sektor, om du är student, forskare eller doktorand, intresserad av barn och unga, mångfald eller utbildningsfrågor, så finns något för dig.

Kontakt

Lena Gennemark Edsbäcker
Projektledare

arbetsterapiforum@arbetsterapeuterna.se
08-507 488 47

Gå med du också!

Bli medlem