Arbetsterapiforum den 14 och 15 mars 2023

Vi har lyssnat på det positiva gensvaret från 2021 – konferensen blir digital! Då får fler möjligheter att delta: inga kostnader för resor eller boende och jämfört med en fysisk konferens blir avgiften mycket lägre. Nu uppgraderar vi rejält till en digital plattform som ger möjlighet till interaktion, parallella programpunkter, utställningar och mycket mer! Dessutom tillgång till materialet i ett halvår!

Om Arbetsterapiforum 2023

Den största mötesplatsen för tusentals arbetsterapeuter från hela Sverige. Anordnas av Sveriges Arbetsterapeuter och presenterar den senaste forskningen och utvecklingen inom svensk arbetsterapi.

Lämna in abstrakt!

Nu är abstraktinlämningen öppen – välkommen att berätta om din forskning, ditt projekt, utvecklingsarbete eller annat i din verksamhet! Deadline för abstraktinlämning är den 15 september 2022.

Anmäl dig här!

Anmälan till Arbetsterapiforum den 14–15 mars 2023 öppnar i början av november. Då presenteras anmälningsavgifterna här.

Program

Ett preliminärt program presenteras i början av november.

Praktisk information

När anmälan öppnar i början av november, presenteras instruktioner och manualer här.

Sponsorer och utställare

Vi kan erbjuda mycket attraktiva sponsor- och utställarpaket! Vid Arbetsterapiforum 2021 deltog cirka 2 000 personer. En digital konferens innebär att vi når flera!

Gå med du också!

Bli medlem