Hoppa till innehåll

Arbetsterapiforum

Arbetsterapiforum är en mötesplats för arbetsterapeuter och arbetsterapeutstudenter. Uppemot 1000 personer brukar delta. Forskning och praxis möts och programmet erbjuder kompetensutveckling, inspiration och nätverkande.

Malmö den 10-11 maj 2017

För första gången någonsin arrangerar vi Arbetsterapiforum i Malmö, den 10-11 maj 2017. Vi kommer att hålla till i Malmömässans lokaler i Hyllie. Du tar dig smidigast dit på några minuter med pendeltåg från Malmö C - eller från Kastrups flygplats i Köpenhamn.

De två konferensdagarna erbjuder ett brett program, där det finns något för alla. Missa inte årets händelse och mötesplats för arbetsterapeuter!

Nyhet: Inspirationsföreläsare från Australien bokad

Det är nu klart att vår tredje inspiratör, vid sidan av Lotta Dellve och Magnus Zingmark, blir Christine Imms från Australien. Christine Imms är professor i arbetsterapi och har sedan länge intresserat sig för att möjliggöra för barn och unga att utföra för dem viktiga aktiviteter. Hennes forskning omfattar nyttan med interventioner – och i samband med detta även fokuserat kring erfarenheter och resultat. Mer information kommer i nästa programversion, som släpps i februari. 

Registreringen är öppen! 

Registreringen är nu öppen. Länk till anmälningsformuläret hittar du här. Det går endast att registrera sig online. När du har fullföljt din anmälan skickas en pdf-faktura till den mejladress som du angett, denna vidarebefordrar du till rätt mottagare.

Kom ihåg att det är billigare om du registrerar dig före 1 mars 2017.
Samtliga avgifter presenteras i tabellerna nedan, exklusive moms.

Tabell avgift för båda dagarna

Tabell avgift för en dag
*Avser student- och pensionärsmedlemmar i Sveriges Arbetsterapeuter.

Preliminärt program och abstractdatabas

Det preliminära programmet är klart, du hittar det här (pdf). Programmet erbjuder en stor bredd av forskning, praxis och studentarbeten i formerna workshop, muntlig presentation och postersession. Utöver det inleds dag 1 med en inspirerande och fartfylld invigning och dag 2 med inspirationsföreläsningar. Inspirationsföreläsare och invigningsinnehåll tillkommer vartefter, så håll utkik efter det uppdaterade programmet som kommer i februari. 

Till grund för programmet finns ett hundratal abstract. Du söker enkelt fram abstract till de programpunkter du är nyfiken på genom vår abstractdatabas. Observera att abstracten endast finns tillgängliga online, och kommer inte tryckas upp till deltagarna.

Här hittar du abstractdatabasen.  

Alla deltagare har fritt inträde till Seniormässan

I mässhallen intill konferensanläggningen pågår Seniormässan parallellt med Arbetsterapiforum, dit vi har ordnat fritt inträde till alla våra deltagare. Läs om Seniormässan och om deras utställare här.

Seniormässan logotyp

Vill du hjälpa oss sprida ryktet?

I så fall får du gärna använda dig av affisch och flyer, som finns till höger under "relaterade dokument". Skriv ut och sprid på din arbetsplats. Du kan givetvis också skriva ut exemplar av det preliminära programmet, eller beställa material så fixar vi utskrifterna åt dig. Här beställer du material.

Våra sponsorer

Vi samarbetar med en rad aktörer som på olika sätt sponsrar konferensen. Samarbetena bidrar till att vi kan hålla kostnaden för dig som deltagare nere. Läs mer om våra sponsorer och på vilket sätt de kommer att synas på konferensen här. 

Viktiga datum

Nedan följer alla viktiga datum inför konferensen. Observera att datumen ska betraktas som preliminära. Eventuella ändringar revideras löpande på denna sida.  

2017
7 februari: Sista dagen för presentatörer och moderatorer att registrera sig
1 mars: Sista dagen för låg avgift

Frågor?

Frågor om registreringen ställs till MCI, vår samarbetspartner, på telefonummer  08 5465 1500, eller e-post confirmation@mci-group.com.

Har du frågor om programinnehåll, kontakta projektledare Vera Songer på e-post vera.songer@arbetsterapeuterna.se, eller telefonnummer 08 507 488 47.

Ansvarig för sida:

Vera Songer 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikatör, projektledare Arbetsterapiforum

E-post:
Uppdaterad: 2017-01-19

Vad tycker du?

Observera att din kommentar kommer att bli synlig för alla besökare. Är din fråga av mer privat karaktär, mejla eller ring oss istället.

 

Kommentarer

Finns det något tema för arbetsterpiforum 2017?

Moncia Hällgren 16-09-21 08:24 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Hej Anders, i våra inlämningsinstruktioner står "alla abstract ska vara på svenska. Presentationer ska vara på svenska, undantaget poster som kan vara på engelska (abstractet ska dock vara på svenska)". Det huvudsakliga för Arbetsterapiforum är alltså att språket är svenska men själva postern kan vara författad på engelska.

Med vänlig hälsning,
Vera Songer, projektledare

Vera Songer 16-08-08 11:34 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Hej! Ar AT-forum oppet ocksa for internationella deltagare och forskare? Eller tanker ni att det ar for svensktalande enbart denna gang? Jag antar detta eftersom formular etc verkar vara pa svenska enbart. Men ville kola - jag har flera kollegor har i USA som garna skulle presentera (och kanske lyssna) pa presentationer har.

MVH

Anders Kottorp

Anders Kottorp 16-08-02 00:59 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Hej Pernilla!
Tack för ditt inlägg men det ser inte ut att vara något fel på länken härifrån. Prova gärna igen.
Med vänlig hälsning
Tina Sandulf
FSA

Tina Sandulf, FSA 15-03-12 15:57 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Det går inte att få upp Programmet? Tekniskt fel?

Pernilla Sporre 15-03-12 14:17 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

En film om arbetsterapi