Hoppa till innehåll

Arbetsterapiforum 10-11 maj i Malmö

Arbetsterapiforum är en mötesplats för arbetsterapeuter och arbetsterapeutstudenter. Uppemot 1000 personer brukar delta. Forskning och praxis möts och programmet erbjuder kompetensutveckling, inspiration och nätverkande.

Malmö den 10-11 maj 2017

För första gången någonsin arrangerar vi Arbetsterapiforum i Malmö, den 10-11 maj 2017. Vi kommer att hålla till i Malmömässans lokaler i Hyllie. Du tar dig smidigast dit på några minuter med pendeltåg från Malmö C - eller från Kastrups flygplats i Köpenhamn.

De två konferensdagarna erbjuder ett brett program, där det finns något för alla. Missa inte årets händelse och mötesplats för arbetsterapeuter!

Nyhet: Skånekretsen välkomnar dig till boulekväll!

Skånekretsen välkomnar Arbetsterapiforum-deltagare på boule, mat och trevligt sällskap på kvällen den 10 maj – efter minglet. Passa på att se mer av Malmö och lär känna dina kollegor från hela Sverige. Antalet deltagare är begränsat så anmäl dig så snart du kan (självkostnadspris gäller)! 

Information om tider, plats och anmälan hittar du här.  

Du kan anmäla dig ända fram till maj

Registreringen är öppen. Länk till anmälningsformuläret hittar du här. Det går endast att registrera sig online. När du har fullföljt din anmälan skickas en pdf-faktura till den mejladress som du angett, denna vidarebefordrar du till rätt mottagare.

Då 1 mars nu har passerat gäller avgiften i kolumnen till höger. 
Samtliga avgifter presenteras i tabellerna nedan, exklusive moms.

Tabell avgift för båda dagarna

Tabell avgift för en dag
*Avser student- och pensionärsmedlemmar i Sveriges Arbetsterapeuter.

Abstractdatabas

Till grund för programmet finns ett hundratal abstract. Du söker enkelt fram abstract till de programpunkter du är nyfiken på genom vår abstractdatabas. Observera att abstracten endast finns tillgängliga online, och kommer inte tryckas upp till deltagarna.

Här hittar du abstractdatabasen.  

Ingen föranmälan till presentationerna

Vi tillämpar först till kvarn-principen och har alltså ingen föranmälan till varken workshoppar eller muntliga presentationer. Antalet deltagare till workshopparna är begränsat till 40 personer, medan vi inte har någon övre gräns till de muntliga (tills lokalen är fylld). Se därför till att vara på plats i god tid, framför allt till workshopparna som du vill gå på. 

Alla deltagare har fritt inträde till Seniormässan

I mässhallen intill konferensanläggningen pågår Seniormässan parallellt med Arbetsterapiforum, dit vi har ordnat fritt inträde till alla våra deltagare. Läs om Seniormässan och om deras utställare här.

Seniormässan logotyp

Våra sponsorer

Vi samarbetar med en rad aktörer som på olika sätt sponsrar konferensen. Samarbetena bidrar till att vi kan hålla kostnaden för dig som deltagare nere. Läs mer om våra sponsorer och på vilket sätt de kommer att synas på konferensen här. 

Frågor?

Frågor om registreringen ställs till MCI, vår samarbetspartner, på telefonummer  08 5465 1500, eller e-post confirmation@mci-group.com.

Har du frågor om programinnehåll, kontakta projektledare Vera Songer på e-post vera.songer@arbetsterapeuterna.se, eller telefonnummer 08 507 488 47.

Ansvarig för sida:

Vera Songer 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikatör, projektledare Arbetsterapiforum

E-post:
Uppdaterad: 2017-04-04

Vad tycker du?

Observera att din kommentar kommer att bli synlig för alla besökare. Är din fråga av mer privat karaktär, mejla eller ring oss istället.

 

Kommentarer

Hej Jan,

Vi har ingen utställning i år utan vi samarbetar med Seniormässan. Därför ser jag inte att du kan ha din rollup någonstans.

Med vänlig hälsning,
Vera Songer, projektledare.

Vera Songer 17-03-09 15:00 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Hej
Jag skulle vilja ta med en roll up om vår smärtskola. Är det OK, eller kostar det extra. Jag ser ingen info till utställare.

Jan Bagge 17-03-09 09:35 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Finns det något tema för arbetsterpiforum 2017?

Moncia Hällgren 16-09-21 08:24 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Hej Anders, i våra inlämningsinstruktioner står "alla abstract ska vara på svenska. Presentationer ska vara på svenska, undantaget poster som kan vara på engelska (abstractet ska dock vara på svenska)". Det huvudsakliga för Arbetsterapiforum är alltså att språket är svenska men själva postern kan vara författad på engelska.

Med vänlig hälsning,
Vera Songer, projektledare

Vera Songer 16-08-08 11:34 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Hej! Ar AT-forum oppet ocksa for internationella deltagare och forskare? Eller tanker ni att det ar for svensktalande enbart denna gang? Jag antar detta eftersom formular etc verkar vara pa svenska enbart. Men ville kola - jag har flera kollegor har i USA som garna skulle presentera (och kanske lyssna) pa presentationer har.

MVH

Anders Kottorp

Anders Kottorp 16-08-02 00:59 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Hej Pernilla!
Tack för ditt inlägg men det ser inte ut att vara något fel på länken härifrån. Prova gärna igen.
Med vänlig hälsning
Tina Sandulf
FSA

Tina Sandulf, FSA 15-03-12 15:57 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

Det går inte att få upp Programmet? Tekniskt fel?

Pernilla Sporre 15-03-12 14:17 Gilla » Anmäl olämplig kommentar

En film om arbetsterapi