Nära vård-frukost 24 maj

Den 24 maj klockan 07.30 startar vi vår digitala seminarieserie Nära vård och du som är medlem är inbjuden!

Ät frukost med oss samtidigt som du inspireras av Anna Nergårdh, expert på hälso- och sjukvårdens organisering, och regeringens tidigare utredare av God och nära vård, när hon berättar om själva Nära vård-utredningen samt det efterföljande samtalet med förbundsordförande Ida Kåhlin.

Anna Nergårdh Anna Nergårdh

 Anmälan är nu stängd.

Bra att veta!
Mötet äger rum via Zoom den 24 maj klockan 07.30-08.30. Sista anmälningsdag är 20 maj (du behöver bank-id för att logga in). Inför mötet får du en länk till mötet via epost. Du behöver inte ha programmet Zoom för att kunna deltaga. Du klickar bara på länken och ansluter! OBS! endast för medlemmar!

Höstens frukostmöten
Under hösten fortsätter Nära vård-frukostarna med en träff i månaden då vi vill inspirera med goda exempel på verksamheter eller projekt som gjort omställning till nära vård.

Omställningen till nära vård...

...engagerar, gör skillnad och kommer hjälpa oss att klara framtidens välfärdsutmaningar. Nära vård innebär att vi på ett mer strukturerat sätt behöver samskapa och gör att hälso- och sjukvården måste flytta fokus till att arbeta mer personcentrerat, hälsofrämjande och förebyggande i samverkan. Naturligtvis ingår även rehabilitering och habilitering i en god och nära vård.

Sveriges Arbetsterapeuter vill bidra med inspiration, kunskap och verktyg för att du i din profession ska känna att nära vård är för dig som arbetsterapeut. Vi visar vägen och tillsammans kan vi fortsätta göra skillnad!