Saco bjuder på inspiration kring lärande och kompetensutveckling

Under Akademikerveckan 2021 bjuder Saco in till två kostnadsfria lunchföreläsningar med Per Lager, en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring kompetensutveckling och lärande. Både du som är medlem och du som funderar på att bli, är välkomna att delta!

Lära att lära – din viktigaste förmåga

9 februari, kl. 12:00–13:00

När halveringstiden för kunskap är 5 år, blir förmågan att lär nytt den kanske viktigaste av alla. Men hur lär man sig riktigt smart och effektfullt? Under föreläsningen presenteras en konkret modell i fyra steg. Från inställning och nyfikenhet till att hitta sin egen lärstil och identifiera sitt eget behov av kompetensutveckling samt tipsen för att få lärande att hända. Med lite mer kunskap och praktiska tips, kan du ta ditt eget lärande till nästa nivå.

Smart och effektfullt lärande för dig

12 februari, kl. 12:00–13:00

Möjligheterna till smart kompetensutveckling och lärande har fullständigt exploderat de senaste 10 åren. Men vilka är de smartaste sätten som stärker dig i din nuvarande yrkesroll, och nästa? I föreläsningen presenteras hur det viktiga vardagslärandet kan göras ännu bättre och hur lärandet i kurser och utbildningar kan innoveras och bli ännu mer effektfullt. Det blir smarta metoder, praktiska lästips och massor av exempel på vardagslärande, kurser och utbildningar.

Föreläsningarna kan ses separat, men kompletterar varandra. Har du inte möjlighet att delta live? Då kan du som är medlem i efterhand ta del av inspelningarna via Min sida. 

Läs mer om Akademikerveckan, föreläsningarna och anmäl dig på Sacos webbplats.