MOHO-kampanj – 20 procents rabatt på medlemspriset under hela maj 2021

Under "MOHO-maj" får du 20 procents rabatt på medlemspriset på Akademins tolv MOHO-instrument och på onlinekursen "Introduktion i MOHO-begrepp inför tillämpning av bedömningsinstrument med MOHO som teoretisk grund" den 31 maj.

MOHO-instrument

Under maj har du som medlem 20 procents rabatt på medlemspriset på Akademins tolv översatta MOHO-instrument. 

Rabatten gäller för medlemmar och kan inte kombineras med andra rabatter. Använd koden "MOHO21" vid ditt köp för att få rabatten, som kommer dras av först på fakturan. 

Onlinekurs i MOHO

Akademins kurs Introduktion i MOHO-begrepp inför tillämpning av bedömningsinstrument med MOHO som teoretisk grund  är för dig som använder eller ska börja använda ett bedömningsinstrument med MOHO som teoretisk grund. När du anmäler dig till kurstillfället den 31 maj får du 20 procents rabatt. Anmäl dig senast den 24 maj. 

"Wow-känslan finns kvar en månad senare"

Läs om vad Jessica Roslund, specialistarbetsterapeut vid Funktionsstödsförvaltningen Rehab Malmö Stad, tycker om kursen

Alltid medlemsrabatt på MOHO-boken 

Du som medlem har alltid rabatt på Studentlitteraturs svenska översättning av Kielhofners Model of Human Occupation – Teori och tillämpning. Du köper den för 598 kronor inklusive moms (670 kronor inklusive moms är ordinarie pris). Du tar del av erbjudandet via Min sida

Det lönar sig att vara medlem – extra mycket just nu!

Som medlem betalar du bara halva priset på Akademins kurser och publikationer och prioriteras alltid vid antagningen till kurserna. Du behöver bli medlem innan du anmäler dig till kursen eller köper instrumentet för att få medlemspris och ytterligare kampanjrabatt under maj. 

Bli medlem!

Citat från kursdeltagare

"Denna kurs är mycket inspirerande! Jag blev färdig arbetsterapeut i januari 2005, att få tillbaka dessa ord och betydelser betyder mycket. Det är en kunskap som jag har med mig och använder men som med tiden blir till mer av en känsla hos mig, som en gömd kunskap. Det känns bra att kursen lyfter fram det igen, och bekräftar att min känsla faktiskt är arbetsterapeutisk vetenskap. Fint upplägg med lagom långa filmer och sidohänvisningar. Jag blir motiverad att läsa och skriva mer om detta kopplat till min arbetsplats."