Spännande föreläsningar på Skaraborgs digitala kretsmöte

Den 5 november hade Skaraborgskretsen ett digitalt kretsmöte. På agendan stod två föreläsningar: Wallescka Östlund pratade om sexuell hälsa inom arbetsterapi och Heléne Persson berättade om sitt jobb som leg. arbetsterapeut på Arbetsmarknadscenter i Falköping.

De väl förberedda och spännande föreläsningarna väckte många frågor och bra diskussioner bland deltagarna. Efteråt hölls ett öppet forum för dialog med information från kretsstyrelsen och sedan möjlighet för medlemmarna att ta upp för dem angelägna frågor, till exempel hur covid-19 påverkar arbetet.

– Det kom upp också att det var bra med digitalt möte eftersom det möjliggör för fler att delta, inte minst för medlemmar som bor lite mer i utkanten av Skaraborg, säger Ann-Sofie Lugn, kretsordförande. Två av deltagarna hade aldrig varit på något kretsmöte förut, det kändes positivt att de var med nu!

Kretsstyrelsen kommer att undersöka vilken tid som passar bäst för framtida möten för att locka ännu fler att delta, kanske senare på kvällen?