Nyhet: Betala direkt till a-kassan!

Nu inför Sveriges Arbetsterapeuter en ny betalningsrutin för att effektivisera hanteringen av avgiften till a-kassan. Det innebär att du från och med april ska betala din a-kasseavgift direkt till Akademikernas a-kassa.

Det enda du behöver göra nu är att välja hur du vill betala din avgift till a-kassan: autogiro eller e-faktura. Om du inte gör något val får du en faktura hem i brevlådan.

Din avgift till Sveriges Arbetsterapeuter ska du fortsätta att betala precis som tidigare. Har du ännu inte anmält auto­giro till förbundet, passa på nu! Du anmäler det i din internetbank.

OBS! Det är bara betalningsrutinen som ändras. Medlemskapet i förbundet och den inkomstför­säkring du har påverkas inte, och inte heller medlemskapet i a-kassan. Du har alltså precis samma trygghet som tidigare!

Brev kommer

I början av vecka 12 får alla berörda medlemmar ett brev hem som förklarar allt om förändringen och vikten av att vara med i både förbundet och a-kassan för att kunna ta del av den förmånliga inkomstförsäkringen. Här kan du läsa brevet.