Nu ännu enklare att gå onlinekurs

Nu öppnar vi Akademins onlinekurser för löpande antagning. Det betyder att du kan gå kursen precis när det passar dig. Syftet är att öka tillgängligheten ytterligare och göra det ännu enklare för dig att kompetensutveckla dig nu under rådande tuffa omständigheter.

Sverige och världen står just nu inför extraordinära utmaningar på grund av coronapandemin. Sveriges Arbetsterapeuter har beslutat att vi så långt det är möjligt och så länge det behövs kommer att anpassa vår verksamhet efter de förhållanden som råder.

– En del i förbundets verksamhet som blir direkt påverkad av läget just nu är Akademins fysiska kurser. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda vissa kurser digitalt istället, medan andra har ställts in eller flyttats fram till ett senare tillfälle. I den här speciella situationen är vi förstås extra glada att vi redan sedan innan har flera onlinekurser i vårt utbud, säger Malin Curlo, Akademins kurs- och utbildningssamordnare.

Akademins onlinekurser

Alla Akademins onlinekurser har ett medlemspris på under 1 000 kronor (moms tillkommer) och du kan förstås gå dem var du vill. För att underlätta ytterligare har vi nu justerat våra rutiner för antagning och kursstart. Istället för att vänta in ett specifikt datum kan du gå kursen direkt, när det passar dig.

Du kan också gå den helt kostnadsfria onlinekursen Underlätta vardagen med teknikstöd. Missa inte heller våra gratis inspirationsföreläsningar med förbundsordförande Ida Kåhlin

Det lönar sig att vara medlem

Som medlem betalar du bara halva priset på Akademins publikationer och kurser och medlemmar prioriteras alltid vid kursantagning. 

Bli medlem!