MOHO-kampanj – ny onlinekurs på svenska och extra medlemsrabatter

Elin Ekbladh och Kristin Alfredsson Ågren
Elin Ekbladh och Kristin Alfredsson Ågren, båda verksamma vid Linköpings universitet, är kursledare i MOHO-kursen. Elin har också översatt och bearbetat det nylanserade MOHO-instrumentet OPHI-II-S.

Nu kan du äntligen gå en onlinekurs i MOHO, på svenska! Under april har du som medlem dessutom 20 % rabatt på medlemspriset på Akademins 11 översatta MOHO-instrument. Passa även på att köpa Studentlitteraturs nya översättning av MOHO-boken med 10 % rabatt.

Ny onlinekurs i MOHO

Akademins kurs Introduktion i MOHO begrepp inför tillämpning av bedömningsinstrument med MOHO som teoretisk grund  är för dig som använder eller ska börja använda ett bedömningsinstrument med MOHO som teoretisk grund.

Extra rabatt på MOHO-översatta instrument

Under april har du som medlem 20 % rabatt på medlemspriset på Akademins 11 översatta MOHO-instrument. 

Prisexempel: Ordinarie pris för instrumentet Min mening om olika aktiviteter – självskattning av kompetens och värderingar (OSA-S) är 790 kronor, medlemspris 395 kronor, och aprilpriset för medlemmar är endast 316 kronor.

Rabatten gäller för medlemmar och kan inte kombineras med andra rabatter. Använd koden "MOHO" vid ditt köp för att få rabatten. 

Omslag

Ny översättning av MOHO-boken 

Studentlitteratur har nu även lanserat en ny svensk översättning av Kielhofners Model of Human Occupation – Teori och tillämpning, vilken du som medlem kan köpa till ett rabatterat pris av 634 kronor inklusive moms (710 kronor inklusive moms är ordinarie pris). Du tar del av erbjudandet via Min sida

Logotyp Clearinghouse
Logotyp Studentlitteratur

Det lönar sig att vara medlem

Som medlem betalar du bara halva priset på Akademins kurser och publikationer och prioriteras alltid vid antagningen till kurserna. 

Du behöver bli medlem innan du anmäler dig till kursen eller köper instrumentet för att få medlemspris och ytterligare kampanjrabatt. 

Bli medlem!