Månadens bok: Veckoplanering i kalender (WCPA-SE)

Under oktober köper du som medlem "Veckoplanering i kalender (WCPA-SE)" med 20 procents rabatt på medlemspriset. WCPA-SE är ett aktivitetsbaserat test och kartläggningsinstrument avsett att bedöma exekutiv funktion och för att planera samt utvärdera arbetsterapeutisk intervention.

Veckoplanering i kalender (WCPA-SE) används med barn från 12 år samt vuxna som på grund av nedsatta exekutiva funktioner upplever svårigheter med organisationsförmåga, tidshantering och struktur i vardagen. Instrumentet har även använts för utredning av personer som haft covid-19. 

I WCPA-testet ska personen följa och organisera en lista med upptill 18 aktiviteter (möten och ärenden) som ska skrivas in i en veckokalender, samtidigt som personen ska hålla ordning på regler, undvika ”krockar” i kalendern, ha koll på tidsåtgången och hantera distraktioner. Testet ger information om korrektheten, effektiviteten och tidsåtgången i testutförandet, vilken typ av fel som görs, vilka strategier som används samt personens förmåga till egenkontroll, självgranskning och självrättelse av fel.

Det lönar sig att vara medlem

Som medlem betalar du alltid bara halva priset på Akademins publikationer och kurser. Under oktober 2020 erbjuder vi dig som medlem ytterligare 20 procents rabatt på ordinarie medlemspris vid köp av WCPA-SE. Det rabatterade priset är 704 kronor inklusive moms och porto (ordinarie medlemspris 880 kronor) och kan ej kombineras med andra rabatter.

Erbjudandet gäller enbart medlemmar och när du anger kampanjkod ”OKT20” i varukorgen. Priset justeras på fakturan.

Läs mer och beställ WCPA-SE

Vi har även en onlinekurs i WCPA-SE för att underlätta för dig att implementera instrumentet i din verksamhet. Sista anmälningsdag är den 12 oktober. Instrumentet köper du separat, ingår ej som kurslitteratur. 

Bli medlem