Månadens bok: Juridik för legitimerade arbetsterapeuter

Boken som varje arbetsterapeut och arbetsterapeutstudent bör ha tillgång till, "Juridik för legitimerade arbetsterapeuter", köper du som medlem med 20 procents rabatt på medlemspriset under december 2020.

Juridik för legitimerade arbetsterapeuter tar upp flera centrala frågeställningar i arbetsterapeutens professionsutövning, exempelvis frågor kring journalföring, intygsskrivning och förskrivning av hjälpmedel. Frågeställningar presenteras översiktligt och tydligt och teori varvas med flera exempel och tips.

Det lönar sig att vara medlem

Som medlem betalar du bara halva priset på Akademins publikationer och kurser. Under december 2020 erbjuder vi dig som medlem ytterligare 20 procents rabatt på ordinarie medlemspris vid köp av Juridik för legitimerade arbetsterapeuter. Det rabatterade priset är 188 kronor inklusive moms och porto (ordinarie medlemspris är 235 kronor) och kan ej kombineras med andra rabatter.

Erbjudandet gäller endast dig som är medlem och det kan inte kombineras med andra rabatter. Använd kampanjkod ”DEC20” vid din beställning.

Läs mer och beställ boken.

Bli medlem nu!