Månadens bok: Hälsa och aktivitet i vardagen – ur ett arbetsterapeutiskt perspektiv

Levnadsvanornas stora betydelse för hälsa är alltid ett aktuellt ämne och här har arbetsterapeuter en viktig roll. Under september köper du som medlem "Hälsa och aktivitet i vardagen – ur ett arbetsterapeutiskt perspektiv” med 20 % rabatt på medlemspriset.

Syftet med Hälsa och aktivitet i vardagen – ur ett arbetsterapeutiskt perspektiv är att ge kunskap om och underlag för diskussioner om hur arbetsterapeuten kan främja hälsa ur ett arbetsterapeutiskt perspektiv. Flera nya arenor för arbetsterapeuter presenteras i denna senaste upplaga från 2018. Boken riktar sig till studerande samt yrkesverksamma arbetsterapeuter, främst inom psykiatri, primärvård och kommun.

Det lönar sig att vara medlem

Som medlem betalar du alltid bara halva priset på Akademins publikationer och kurser. I september 2020 erbjuder vi dig som medlem ytterligare 20 % rabatt på ordinarie medlemspris vid köp av Hälsa och aktivitet i vardagen – ur ett arbetsterapeutiskt perspektiv. Det rabatterade priset är 304 kronor inklusive moms och porto (ordinarie medlemspris 380 kronor) och kan ej kombineras med andra rabatter.

Erbjudandet gäller enbart medlemmar och när du anger kampanjkod ”SEP20” i varukorgen. Priset justeras på fakturan.

Läs mer och beställ boken. 

Bli medlem!