Månadens bok: Etisk kod för arbetsterapeuter

Nu är det ett år sedan vi lanserade en ny "Etisk kod för arbetsterapeuter", en bok som varje arbetsterapeut bör ha på sin arbetsplats. Det firar vi med att erbjuda 20 % rabatt på medlemspriset och den tryckta versionen under januari 2020 – du köper den för endast 60 kronor.

I Etisk kod för arbetsterapeuter definieras inledningsvis professionens mål, grundantaganden och uppgifter. Därefter beskrivs arbetsterapeutens etiska skyldigheter gentemot berörda parter: person, närstående, professionskollegor och andra yrkesutövare, studenter, arbetsgivaren, allmänhet och samhällsaktörer. Avslutningsvis beskrivs etiska skyldigheter i samband med forskning och utvecklingsarbete.

Läs mer och beställ boken i webbutiken. Du kan även ta del av flera fallbeskrivningar med etiska dilemman och en engelsk översättning.

Det lönar sig att vara medlem

Som medlem betalar du bara halva priset på Akademins publikationer och på månadens bok får du ytterligare 20 % rabatt på medlemspriset. Det rabatterade priset för etiska koden är 60 kronor inklusive moms och porto (ordinarie medlemspris är 75 kronor) vid beställning under perioden 1–31 januari 2020. Gäller enbart medlemmar och när du anger kampanjkod ”JAN20”. Priset justeras på fakturan. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Bli medlem nu!