Månadens bok: ADL-Taxonomin®

Under november 2020 köper du som medlem Akademins ADL-Taxonomin® med 20 procents rabatt på medlemspriset. Det är ett av de mest använda arbetsterapeutiska bedömningsinstrumenten i Sverige och ger en systematik för beskrivning av en persons förmåga till vardagliga aktiviteter. Instrumentet används även inom rehabilitering efter covid-19.

ADL-Taxonomin® finns i en generisk originalversion men även med anpassningar till barn, personer med synnedsättning samt personer med psykisk funktionsnedsättning.
ADL-Taxonomin® är användbart i olika miljöer med alla personer som har nedsatt aktivitetsförmåga. Instrumentet har använts inom många olika verksamhetsområden, som inom äldreomsorg i olika former, inom Försäkringskassan och barn- och ungdomshabilitering samt för personer med olika funktionsnedsättningar.

Det lönar sig att vara medlem

Som medlem betalar du alltid bara halva priset på Akademins publikationer och kurser. Under november 2020 erbjuder vi dig som medlem ytterligare 20 procents rabatt på ordinarie medlemspris vid köp av ADL-Taxonomin®. Det rabatterade priset är 364 kronor inklusive moms och porto (ordinarie medlemspris är 455 kronor) och kan ej kombineras med andra rabatter.

Erbjudandet gäller enbart medlemmar och när du anger kampanjkod ”NOV20” i varukorgen. Priset justeras på fakturan.

Läs mer och beställ ADL-Taxonomin®.

Akademin håller även kurs i instrumentet vid efterfrågan.