Global Pride – var med i firandet du också!

Som ett svar på inställda Prideevenemang runtom i hela världen på grund av pandemin bestämde sig flera organisationer inom Pride - bland annat Svenska Pride, att vara med och samarbeta för att tillsammans skapa Global Pride.

Global Pride kommer vara en färgsprakande onlinefestival som utlovar musik, artistuppträdanden och inspirerande tal för att uppmärksamma och lyfta människors lika värde och rättigheter

Global Pride kommer att live-streamas den 27 juni. Det kommer vara gratis för dig att delta och du kan se festivalen vart du vill via din dator, mobil eller surfplatta.

Vi på Sveriges Arbetsterapeuter anser att det är viktigt att visa att vi står för allas rätt att älska och vara den de vill, även på jobbet och under studietiden. Sveriges Arbetsterapeuter ser detta som ett mycket bra initiativ av alla samarbetande organisationer som gör detta firande möjligt. Så låt oss fira Pride tillsammans – på distans!

Programmet för Global Pride kommer annonseras i början av juni. Mer om Global Pride finner ni på deras webbplats som ni hittar här