Fackligt råd och stöd

Vad ska jag tänka på inför löneförhandlingen? Kan man få tjänstledigt för att prova på annan tjänst? Jag har blivit varslad, vad innebär det för mig? Kan jag vara kvar som medlem när jag är föräldraledig? Vad ska jag begära i lön efter min vidareutbildning? Ja, frågorna – och fallgroparna – är många. Men, ta det bara lugnt. Vi hjälper dig som medlem med svaren på de knepiga frågorna.

Kontaktar du vår medlemsrådgivning kommer du alltid direkt till en kvalificerad central ombudsman som är expert på lagar, avtal och arbetsterapeuters arbetssituation. Du ringer oss på 08-507 488 00, tisdag–torsdag kl. 08:30–12:00.

Som medlem har du också hjälp av förbundets lokala företrädare. På kommuner, regioner, företag och statliga myndigheter deltar vi i samverkan, säkerställer en fungerande lönerevision och finns närvarande när du har frågor eller behöver hjälp. Kontaktuppgifter till din lokala ombudsman hittar du på de lokala hemsidorna.

En av många förmåner

Fackligt råd och stöd är bara en av alla de förmåner du får som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter. Kika gärna på allt det andra som också ingår!

Bli medlem nu!