”En av de mest givande kurser jag någonsin gått”

Jobbar du inom psykiatrin? Med stress och utbrändhet? Då kan vi tipsa om Akademins kurs "Tree Theme Method® (TTM)". TTM har funnits länge i vårt kursutbud och får genomgående väldigt fina omdömen från deltagarna. Nu har kursen fått ett helt nytt upplägg och du kan gå den på distans med start i februari. Anmäl dig senast den 25 januari.

Tree Theme Method® (TTM) är en evidensbaserad behandlingsmetod där personen använder sin kreativitet för att utveckla nya strategier för att kunna vara aktiv och delaktig i vardagen. TTM är en personcentrerad metod som bygger på teorier om aktivitetsvetenskap, skapande aktiviteter och livsberättelse. 

Forskning om TTM har hittills varit på personer med psykisk ohälsa, men även arbetsterapeuter som arbetar med andra målgrupper har erfarit att TTM är användbar när personer behöver förändra i sin vardag för att utveckla nya aktivitetsstrategier och uppnå bättre aktivitetsbalans. I dag används TTM inom bland annat primärvård, psykosvård, grön rehabilitering och smärtrehabilitering.

Röster om kursen från tidigare deltagare

  • En av de mest givande kurser jag någonsin gått – och jag har gått många. Birgitta (kursledaren, reds. anm.) är fantastisk!
  • Birgitta är fantastisk som förebild och inspiratör. 
  • En mycket bra utbildning. Birgitta är så kompetent och inspirerande.
  • En jättebra utbildning med fantastisk behandlingsmetod som vi får lära oss. Behöver spridas!
  • Jag är så nöjd med kursen och har även sagt det till Birgitta att jag sällan har gått en kurs som jag har fått ut så mycket av. Birgitta är fantastisk som kursledare.

Det lönar sig att vara medlem

Som medlem betalar du alltid bara halva priset på Akademins kurser och publikationer och prioriteras alltid vid kursantagning. Medlemmar betalar 9 300 kronor exklusive moms för TTM, inklusive kurslitteratur (jämför 18 600 kronor för icke medlemmar).

Läs mer om TTM och anmäl dig senast den 25 januari.

Bli medlem nu!