Dina nya medlemsförmåner

Nu har vi sett över våra erbjudanden till medlemmarna för att skapa medlemsnytta och bland annat lagt till juristförsäkring, doktorandlån, Finlandskryssningar och hotell!

Juristförsäkring

Vi erbjuder alla yrkesverksamma medlemmar en frivillig juristförsäkring via Folksam. Försäkringen innehåller fyra delar: juridisk rådgivning, rättsskydd, må-bra-rådgivning och hjälp vid ID-stöld.

Doktorandlån

Sveriges Arbetsterapeuter har ett samarbete med Danske Bank som ger dig som medlem en hel del exklusiva förmåner, exempelvis bolån, kostnadsfria vardagstjänster i ett år och egen personlig rådgivare. Dessutom doktorandlån Läs mer om bo- och medlemslån samt  doktorandlån hos Danske bank.

Hotellerbjudande

Nu kan vi erbjuda hotell-lyx med 25 procents rabatt på helger och lov! Genom Elite Hotels of Sweden - med mer än trettio kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr - kan vi nu erbjuda 25 procents rabatt på både helger och lov. 

Finlandskryssningar

Boka både dags-, dygns- och temakryssningar hos Viking Line till ett rabatterat pris. 

Några av många förmåner

Det här var bara några av alla de förmåner du får som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter. Kika gärna på allt det andra som också ingår!

Bli medlem nu!