Ledig tjänst: Studentombudsman

Vill du utveckla vår viktiga studentverksamhet? Kan du engagera och inspirera andra? Då kan det här vara drömjobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att organisera, planera och genomföra viktiga delar i vår viktiga studentverksamhet! Tillsammans med Sveriges Arbetsterapeutstudenter är din uppgift att värva nya medlemmar och skapa värde för dem som redan är medlemmar. Du blir navet i vår marknadsföring och kommunikation med arbetsterapeutstudenterna på åtta av landets lärosäten.

Du kommer att ansvara för att arrangera inspirationsevenemang, utbildningstillfällen, årsmöten och träffar. Du kommer också att hålla föreläsningar för att introducera nya studenter till facklig verksamhet och föreläsningar om arbetslivet för studenter som närmar sig examen.

Arbetet är omväxlande – ibland sitter du ensam och planerar eller följer upp genomförda aktiviteter. Andra gånger är du på resande fot och föreläser eller nätverkar. Det ingår ganska många resor i jobbet, först och främst till de åtta lärosäten som bedriver utbildning för arbetsterapeuter. Du arbetar nära studenternas styrelse, men har även samarbeten med andra på kansliet – inte minst i det pågående arbetet med att förändra processen för att värva nya studenter.

Om dig

Du är bra på att organisera, planera och strukturera och gillar att ta mycket ansvar. Samtidigt är ditt jobb utåtriktat, så du behöver tycka om att skapa nya kontakter och utvidga ditt kontaktnät.

Du gillar att jobba självständigt och är självgående. Du är uppdaterad med hur studenternas vardag ser ut idag och vi tror att du har utbildning i eller på annat sätt har erfarenhet av att jobba med värvning, marknadsföring eller kommunikation. Vi ser det som meriterande att ha erfarenhet från andra idéburna organisationer, kårverksamhet eller studentfacklig bakgrund. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, har en väl utvecklad pedagogisk förmåga och tycker om att tala för vår sak inför större grupper. Du är initiativrik, har lätt för att samarbeta med andra och har känsla för vikten av god medlemsservice. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har lätt att ta till dig nya onlineverktyg, exempelvis för att skicka ut nyhetsbrev eller genomföra undersökningar.

Din profil

Utbildning

Krav

Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Kompetenser

Krav

MS Office

Språk

Krav

Svenska

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Informatör/Kommunikatör

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Fast månadslön och kollektivavtalade rättigheter.

Om anställningsvillkoren

Anställningsformen är ett ettårigt vikariat.

Välkommen med din ansökan senast den 18 oktober!

Om ansökan

Bifoga CV och personligt brev. Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens utgång. Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsleverantörer i samband med rekryteringen till denna tjänst.

Ansökningssätt

Ansökningsreferens: Studentombudsman

Mejla ansökan till lena.gennemark.edsbacker@arbetsterapeuterna.se.

Kontaktinformation

Lena Gennemark Edsbäcker, Kommunikationschef, lena.gennemark.edsbacker@arbetsterapeuterna.se, 08-507 488 47
Facklig kontaktperson: Malin Curlo, malin.curlo@arbetsterapeuterna.se, 08-507 488 21