Sveriges Arbetsterapeuter söker vikarierande förhandlare/ombudsman

Vill du få erfarenhet av varierande arbetsuppgifter i en organisation där det händer mycket? Kom till oss! Vi söker en medarbetare på heltid till ett längre föräldravikariat. Arbetet är mycket självständigt, men du kommer att tillhöra ett mindre arbetslag av förhandlare och övriga specialister.

Som förhandlare hos oss har du ett helhetsansvar där du hanterar ärenden från början till slut. I arbetsuppgifterna ingår att ge råd och stöd i arbetslivsfrågor (lön, anställningsvillkor, försäkrings- och pensionsfrågor, arbetsorganisation och arbetsmiljö) till medlemmar som kontaktar oss via vår medlemsrådgivning. I arbetsuppgifterna ingår också att stödja, utbilda och coacha lokala företrädare i arbetslivsfrågor. Att företräda medlemmar i olika frågor gentemot arbetsgivare är förstås en viktig uppgift som förhandlare.

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna med inriktning mot personal och arbetsliv. Du har erfarenhet av personalfrågor och arbetsrätt och ett stort intresse för arbetsmarknadsfrågor. Du ska definitivt tycka om att arbeta med människor, vara service- och samarbetsinriktad. Du är trygg i din förmåga att lösa problem, har gott omdöme och god pedagogisk förmåga. Du har dessutom lätt för att tala inför grupp, engagera och övertyga. Intresse för frågor som rör hälso- och sjukvård är meriterande liksom erfarenhet från arbete i en ideell organisation eller förening.

Vi erbjuder dig anställning i en organisation med korta beslutsvägar. Vi finns i en kreativ och utvecklande miljö med stödjande medarbetare och bra anställningsvillkor.

För mer information, kontakta vår förhandlingschef Carl Eos på tel. 08-507 488 55. Facklig företrädare är Evalinn Wilke, 08-507 488 49, evalinn.wilke@arbetsterapeuterna.se.

Läs gärna mer om förbundet här. 

Skicka din ansökan till carl.eos@arbetsterapeuterna.se senast 20 april. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut..

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsleverantörer i samband med rekryteringen till denna tjänst.