Jönköpingskretsen gästades av Ida Kåhlin

Från vänster: Sara Hultsbo, Åsa Johansson, Ida Kåhlin och Kaspars Stilbrandt.

För att fira Arbetsterapins dag ordnade Jönköpingskretsen den 22 oktober en inspirationsföreläsning med förbundsordförande Ida Kåhlin. Det blev en fantastisk uppslutning med omkring 50 medlemmar, som kom för att mingla med kolleger och lyssna på föredraget.

På plats var bland andra Sara Hultsbo, Åsa Johansson och Kaspars Stilbrandt, som arbetar som arbetsterapeuter i Jönköpings kommuns hälso- och sjukvårdsteam och hemteam. De tyckte att det var inspirerande att lyssna till Ida och att det var roligt hon tog sig tid att komma till Jönköping.

– Bra och nyttig information. Inspiration! Vi har varit med länge men det var bra att få en uppdatering kring vad som händer just nu. Och det kändes bra att få bli mer delaktig och veta vad pengarna går till, säger Sara och Åsa.

– Även bra att som ny medlem få veta vad som hänt sedan start, att få mer kunskap kring facket, säger Kaspars.

Kretsstyrelsen i Jönköping hoppas att detta evenemang kan leda till att fler arbetsterapeuter vill engagera sig i kretsen, i de frågor som man brinner lite extra för och i den omfattning man har lust och tid för.

– Vi i styrelsen är jättenöjda med evenemanget och förstås väldigt glada att det blev en så bra uppslutning och att våra medlemmar känner att föreläsningen kom dem till nytta, säger Johanna Johansson, kontaktperson för Jönköpingskretsen styrelse.