Försäkringar till förmånliga villkor

Som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter kan du teckna förmånliga grupp- och sakförsäkringar via vårt eget bolag Akademikerförsäkring. Tillsammans med fem andra Sacoförbund upphandlar vi försäkringar med bra kvalitet till ett billigt pris.

Alla nya yrkesverksamma medlemmar får fyra försäkringar kostnadsfritt i tre månader. Försäkringarna som ingår är livförsäkring, olycksfallsförsäkring, sjukförsäkring (utan att behöva deklarera hälsa, men du behöver vara fullt arbetsför) och trygghetskapitalförsäkring. Läs mer om försäkringarna på Akademikerförsäkrings webbplats. För att ta reda på vilka försäkringar som passar dig och din livssituation kan du också göra ett nätbaserat test.

Är du medlem i Sveriges Arbetsterapeutstudenter får du som är under 45 år en kostnadsfri olycksfallsförsäkring och tillgång till Tusen frågor - ett nummer under hela studietiden.

Förstärkt försäkringserbjudande från och med 2019

Nu blir vårt försäkringserbjudande hos Akademikerförsäkring väsentligt bättre till både villkor och pris. Du får då tillgång till ett förmånligt upplägg för att förebygga ohälsa och sjukskrivning, exempelvis samtalsstöd med ekonom, jurist eller psykolog. Ingår utan extra kostnad! Läs mer om det på Akademikerförsäkrings webbplats.

Om Akademikerförsäkring

Akademikerförsäkring är en registrerad, anknuten försäkringsförmedlare och står under Finansinspektionens tillsyn. Bolaget är specialiserat på att samordna upphandling och administration av gruppförsäkringar, inom person- och sakförsäkringsområdet. Med över 200 000 Saco-medlemmar i ägarförbunden har Akademikerförsäkring en stark position för att förhandla fram bra försäkringsavtal.

Akademikerförsäkring erbjuder bra och mycket förmånliga försäkringar till dig som är medlem och till din familj. Företaget fungerar som ägarförbundens försäkringsavdelning och eventuellt överskott kommer dig som medlem till nytta i form av förbättrade försäkringar, lägre premier och nya försäkringsprodukter.

Är du försäkrad hos Akademikerförsäkring kan du vara säker på att du har en bra försäkring till ett bra pris och att du alltid får professionell och snabb hjälp av vår egen kundtjänst.

Akademikerförsäkrings ägarförbund är Sveriges Arbetsterapeuter, Akademikerförbundet SSR, DIK, Naturvetarna, Sveriges Ingenjörer och Sveriges Farmaceuter.

Gå med du också!

Bli medlem