Gå vår specialistutbildning kostnadsfritt

Vill du bli specialist inom arbetsterapi? Fördjupa dig inom ett specialistområde och bli stärkt i din specialistroll genom vår specialistutbildning för legitimerade arbetsterapeuter.

Bli medlem!

Specialistutbildningen

För att möta de allt högre krav som vården ställer på specialiserat kunnande och yrkesmässig specialisering inrättade Sveriges Arbetsterapeuter 1998 en specialistutbildning för arbetsterapeuter. I dag finns det drygt 100 specialister i arbetsterapi i Sverige.

Sveriges Arbetsterapeuters specialistutbildning fördjupar din kunskap inom ett specialistområde och består av flera kursdagar med spännande föreläsare.

Helt kostnadsfri för medlemmar

Utbildningen är en medlemsförmån och därför helt kostnadsfri för Sveriges Arbetsterapeuters medlemmar. För den som inte är medlem kostar utbildningen 89 000 kronor, exklusive moms, plus en administrativ kostnad om 5000 kronor, exklusive moms.

Ett oavbrutet medlemskap i två år krävs innan du är behörig till utbildningen. 

Bli medlem!


Läs mer om specialistutbildningen. 

Medlemskapet

318 kronor per månad. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet och kan ge dig 80 % av lönen som komplement när du beviljats a-kassa. Det är långt mer än vad bara a-kasseersättningen ger.