Gå onlinekurs i MOHO med 50 %

Gör din anmälan i dag till onlinekursen "Introduktion i MOHO-begrepp inför tillämpning av bedömningsinstrument med MOHO som teoretisk grund". Som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter betalar du bara halva priset.

MOHO

MOHO, Model Of Human Occupation,​ är en evidensbaserad, personcentrerad, aktivitetsfokuserad praxismodell som förklarar hur en person motiveras till görande.

Onlinekursen riktar sig till dig som är legitimerad och yrkesverksam arbetsterapeut och som använder eller ska börja använda ett bedömningsinstrument med MOHO som teoretisk grund, utgivet av Sveriges Arbetsterapeuter. 

Onlinekursen är på svenska innehåller inspelade föreläsningar, text och bilder, som motsvarar en kursdag. Du har tillgång till onlinekursen under två månader, för att kunna titta på föreläsningarna flera gånger, använda bedömningsinstrumentet med MOHO som teoretisk grund och sedan kunna gå tillbaka till kursen.

För din kompetensutvecklings skull

Gå med i Sveriges Arbetsterapeuter och få 50 % rabatt på onlinekursen i MOHO och alla våra andra kurser och publikationer. Medlemmar prioriteras alltid vid kursantagning. 

Du behöver bli medlem innan du anmäler dig till kursen för att få medlemspris.

Bli medlem!


Läs mer om MOHO-kursen och anmäl dig.

Medlemskapet

318 kronor per månad. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet och kan ge dig 80 % av lönen som komplement när du beviljats a-kassa. Det är långt mer än vad bara a-kasseersättningen ger.