Gå kurs i ReDO®-metoden med 50 % rabatt

Anmäl dig i dag till kurs i ReDO®-metoden! Medlemmar i Sveriges Arbetsterapeuter betalar bara halva priset.

Bli medlem!

ReDO®-metoden

ReDO®-metoden riktar sig till människor som har behov av att varaktigt förändra sin vardag, oavsett diagnos eller vårdform. ReDO®-metoden syftar till att de personer som får behandlingen ska återfå vardagshälsa och återgå i arbete, i de fall det är lämpligt. Genom programmet påbörjas en process för omstrukturering av aktiviteter och rutiner i vardagen mot en mer hälsosam balans.

Kursen är öppen för alla legitimerade arbetsterapeuter och ger dig kunskap och färdigheter som certifierad användare av ReDO®-metoden. Den innehåller utbildning i den grundläggande aktivitetsteorin och forskning som metoden bygger på, samt kunskaper och färdigheter i att genomföra och tillämpa metoden i arbetsterapeutisk verksamhet.

För din kompetensutvecklings skull

Gå med i Sveriges Arbetsterapeuter och få 50 % rabatt på kursen i ReDO®-metoden och alla våra andra kurser och publikationer. Medlemmar prioriteras alltid vid kursantagning. 

Du behöver bli medlem innan du anmäler dig till kursen för att få medlemspris.

Bli medlem!


Läs mer om ReDO®-metoden och anmäl dig till kursen. 

Medlemskapet

318 kronor per månad. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet och kan ge dig 80 % av lönen som komplement när du beviljats a-kassa. Det är långt mer än vad bara a-kasseersättningen ger.