Gå kurs i ADL-Taxonomin® med 50 % rabatt

Som medlem i Sveriges Arbetsterapeuter går du kursen "ADL-Taxonomin® för personer med psykisk funktionsnedsättning" med 50 % rabatt. Bli medlem och gör din intresseanmälan i dag!

Bli medlem!

ADL-Taxonomin®

ADL-Taxonomin® är ett bedömningsinstrument och en systematik för beskrivning av en persons förmåga till vardagliga aktiviteter. Aktivitetsförmågan kan beskrivas på aktivitets- eller delaktivitetsnivå. Instrumentet är användbart i olika miljöer med alla personer som har nedsatt aktivitetsförmåga.

Kursen i ADL-Taxonomin® riktar sig i första hand till legitimerade arbetsterapeuter som arbetar inom psykiatrin och innehåller:

  • Introduktion till ADL-Taxonomin® i originalversion
  • ADL-förmåga vid psykisk funktionsnedsättning
  • Implementering av ADL-Taxonomin® för personer med psykisk funktionsnedsättning

Datum för nästa kurs är ännu inte satt. Skriv gärna upp dig på intresselistan så får du ett mejl när datum är klart.

För din kompetensutvecklings skull

Gå med i Sveriges Arbetsterapeuter och få 50 % rabatt på kursen i ADL-Taxonomin® och alla våra andra kurser och publikationer. Medlemmar prioriteras alltid vid kursantagning.

Du behöver bli medlem innan du anmäler dig till kursen för att få medlemspris.

Bli medlem!


Läs mer om kursen ADL-Taxonomin® och gör en intresseanmälan. Bedömningsinstrumentet ADL-Taxonomin® – en bedömning av aktivitetsförmåga ingår som kurslitteratur. 

Medlemskapet

318 kronor per månad. Inkomstförsäkring ingår i medlemskapet och kan ge dig 80 % av lönen som komplement när du beviljats a-kassa. Det är långt mer än vad bara a-kasseersättningen ger.