Sveriges Arbetsterapeutstudenters inspirationshelg

Tid:
2019-10-12 11:00 – 2019-10-13 16:00
Plats:
Sveriges Arbetsterapeuters kansli, Stockholm
Målgrupp:
Studenter

Vill du veta mer om hur du kan påverka redan som student? Och samtidigt träffa spännande föreläsare, yrkesverksamma arbetsterapeuter och studenter från hela landet? Nu är det återigen dags för den stora Inspirationshelgen - för studenter som är nyfikna på att engagera sig!

Inspirationshelgen är ett tillfälle för dig som är student och är nyfiken på att engagera dig i Sveriges Arbetsterapeutstudenter, men först vill veta mer om vad det innebär och hur det går till. Här får du koll på hur du påverkar din utbildning, får knyta kontakter med arbetsterapeutstudenter från hela landet, lyssna på spännande föredrag och nätverka med yrkesverksamma arbetsterapeuter. Att vara fackligt engagerad är roligt, utvecklande och en bra merit inför yrkeslivet. Oavsett vad som är viktigt för just dig finns inom Sveriges Arbetsterapeutstudenter möjligheter och forum för att förverkliga dina idéer. Det är tillsammans som vi får kraft att förändra!

Fyra studentmedlemmar från varje utbildningsort har möjlighet att åka på Inspirationshelgen. Sveriges Arbetsterapeuter står för mat, boende och resekostnader. Anmäl ditt intresse senast 23 september till studentombudsman Hanna Svensson, e-post: hanna.svensson@arbetsterapeuterna.se 

Välkommen till en fullspäckad, utvecklande och rolig helg!

-----------

Årets Inspirationshelg gästas bland andra av:

Charlotte Signahl. Med fokus på motivation använder Charlotte Signahl humor, kärlek och fakta för att ge dig som publik inspiration och mod att inse att ansvaret och möjligheter till lösningar ligger hos oss alla. Charlotte har utbildat och föreläst inom området motivationspsykologi, mänskliga rättigheter, mångfald och diskriminering.

Anna Lindskog. Sveriges Arbetsterapeutstudenter har under flera år arbetat för att få in perspektiv på sexuell hälsa som en obligatorisk del av grundutbildningen. Här diskuterar Anna Lindskog sexuell hälsa ur ett bredare perspektiv.  Anna är arbetsterapeut, sexolog och egenföretagare och har mångårig erfarenhet av att jobba med arbetsterapeutiska insatser inom både allmän- och rättspsykiatri.