Fatigue Management – en gruppintervention för att lära sig hantera fatigue i sin vardag

Tid:
2020-11-02 01:00 – 2021-02-02 23:00
Plats:
Online
Målgrupp:
Leg. arbetsterapeuter som möter personer som upplever att trötthet påverkar deras vardag.

Den här onlinekursen är utformad för dig som vill lära dig att kunna hålla en sexveckors kurs för att lära andra att hantera fatigue i sin vardag. Du får också fördjupa din kunskap om fatigue och hur den påverkar vardagen och vad som är viktigt att tänka på.

Onlinekursen består av filmer och text som tillsammans med manualen till metoden ska göra så att du lättare kommer igång med att använda Fatigue Management i din verksamhet. 

Fatigue Management är ett verktyg för arbetsterapeuter som arbetar med personer som upplever trötthet i relation till kronisk sjukdom. Metoden är översatt och bearbetad av Eva Månsson Lexell och Lena Haglund. Ta del av manualen i vår webbutik.

Kursen tar ungefär åtta timmar att genomföra och du har tillgång till kursen under tre månader och studerar i din egen takt.

Som medlem betalar du alltid halva priset och prioriteras vid antagningen till kursen.

Löpande antagning

Nu öppnar vi tillfälligt upp Akademins onlinekurser för löpande antagning. Syftet är att öka tillgängligheten ytterligare och göra det ännu enklare för dig att kompetensutveckla dig nu under rådande tuffa omständigheter.
Sverige och världen står just nu inför extraordinära utmaningar på grund av coronapandemin. Sveriges Arbetsterapeuter har beslutat att vi så långt det är möjligt och så länge det behövs kommer att anpassa vår verksamhet efter de förhållanden som råder.
Istället för att vänta in ett specifikt datum kan du gå kursen direkt, när det passar dig. Vi kommer att anpassa slutdatum så att du får tillgång till kursen lika länge som det är tänkt.

Läs mer och anmäl dig