Årsmöte, Sveriges Arbetsterapeutstudenter

Tid:
2019-12-07 11:00 – 2019-12-07 21:00
Plats:
Sveriges Arbetsterapeuters kansli, Stockholm
Målgrupp:
Student

Gör din röst hörd!

Årsmötet är Sveriges Arbetsterapeutstudenters högst beslutande organ. På årsmötet beslutas mål och inriktning samt studenternas centrala styrelse för det kommande året. Delta för att påverka samtidigt som du tar del av ett spännande program – tillsammans har vi kraft att förändra!

På årsmötet diskuteras och beslutas motioner som skickats in från Sveriges Arbetsterapeutstudenters medlemmar. Alla studentmedlemmar kan skicka in motioner (ett förslag för Sveriges Arbetsterapeutstudenters fortsatta arbete). Ta din chans att tycka till om vad organisationen ska arbeta med framöver! Motionen skickar du till studentombudsmannen senast 2 november.

På årsmötet väljs också en ny central styrelse för Sveriges Arbetsterapeutstudenter. Deras uppgift är att föra studenternas talan och delta i planeringen av Sveriges Arbetsterapeutstudenters aktiviteter under året. Två representanter från varje ort väljs till ledamöter och en ordförande samt vice ordförande väljs för att leda styrelsens arbete. Att sitta i centrala styrelsen är utvecklande, breddar ditt kontaktnät och är en bra merit inför yrkeslivet – och så är det väldigt roligt! Har du frågor eller är intresserad av att kandidera till styrelsen? Prata med din lokala representant eller studentombudsmannen. Nomineringar till centrala styrelsen ska vara inne senast den 23 oktober och skickas till hanna.svensson@arbetsterapeuterna.se.

Årsmötet äger rum på Sveriges Arbetsterapeuters kansli i Stockholm. De lokala studentföreningarna har möjlighet att skicka delegater till årsmötet för att föra sin orts talan. Förbundet står för delegaternas resor, boende och mat, och de får dessutom ta del av en gästföreläsning med Jossan och Tessan från Vardagslivspodden! Kontakta din lokala representant eller studentombudsmannen senast 23 oktober om du är intresserad av att delta.

-------------------------

Årets gästföreläsare:

Jossan och Tessan/Vardagslivspodden. Med en balans mellan humor och allvar lyfter de två arbetsterapeuterna Terese Palmberg och Josefine Leander Nilsson arbetsterapi ur ett vardagsperspektiv. Om du som vi tillhör poddens fanskara känner du säkert igen återkommande inslag som veckans hjälpmedel, vardagstips och veckans fråga. Jossan och Tessan tog 2018 emot Sveriges Arbetsterapeuters inspiratörsutmärkelse för sin podd om arbetsterapi och vi är väldigt glada över att ha dem med oss på årsmötet!