Covid-19 och kursverksamheten

Sveriges Arbetsterapeuter följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger när det gäller Corona (covid-19).

Förbundet har ställt in samtliga fysiska kurser under våren. Våra onlinekurser pågår som vanligt med den ändring att vi nu har löpande antagning.  Det betyder att du kan gå kursen precis när det passar dig. Syftet är att öka tillgängligheten ytterligare och göra det ännu enklare för dig att kompetensutveckla dig nu under rådande tuffa omständigheter.

Vi förstår att det kan finnas många frågor kopplade till våra framtida kurser. Eftersom ny information om samhällsläget kopplat till Coronaviruset kommer hela tiden, försöker vi undvika att fatta för snabba beslut, som vi senare behöver ändra. Så fort vi har ny information att ge om kurserna, kommer vi att publicera den här. Är du anmäld till en kurs får du information om vad som gäller för den kursen till den mailadress som du angivit i din anmälan.

Vi beklagar den uppkomna situationen och tror att du har förståelse för de speciella omständigheter och försiktighetsåtgärder som följer i den här situationen och att du, precis som vi, vill begränsa och få ett stopp på vidare spridning av covid-19.

Den här texten kommer att uppdateras kontinuerligt i takt med händelsernas utveckling.