Sponsorer och utställare

Här presenterar vi Arbetsterapiforums huvudsponsor, Fysioline, samt utställarna Ergonova och HappyNeuronPro.

Huvudsponsor

Fysioline erbjuder ett brett utbud av utrustning för rehabilitering, från traditionella redskap till rehabteknologi. Vår styrka ligger i vår yrkeskunniga personal, vilket ger oss möjlighet att erbjuda heltäckande lösningar enligt kundens behov. Vår service täcker planering av utrymmen, hjälp med budgeteringsplaneringen, utbildning och finansieringslösningar.

Fysioline


Utställare

Ergonova

Vi utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande – på jobbet, i offentliga miljöer och i hemmet. Vi hjälper företag och organisationer till långtidsfriska medarbetare och vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar.

ergonova

HappyNeuronPro

HappyNeuronPro – Professionell Hjärnträning, är ett kognitivt träningsprogram som kan användas av hälso- och sjukvårdspersonal i arbetet med en rad olika grupper av människor/patienter. Den danska versionen av programmet har sedan 2011 använts på rehabiliteringscenter, på sjukhus, inom psykiatrin, på skolor, hos privatpraktiserande läkare och på många andra håll.

HappyNeuronPro

Dessutom

Hela sjutton montrar med specialistföreläsningar och sju montrar där du bland annat kan träffa våra förhandlare, besöka vår Akademi och hälsa på hos redaktionen på tidningen Arbetsterapeuten!

Utställarpaket

Välkommen att kontakta Sveriges Arbetsterapeuter för att ta del av erbjudanden om utställarpaket.

Här kan du boka ett utställarpaket.

Utställarpaket Arbetsterapiforum 2023, pdf.

Kontakt Sveriges Arbetsterapeuter

För priser och detaljer ber vi dig att kontakta Sveriges Arbetsterapeuter:

 

Gå med du också!

Bli medlem