Om Arbetsterapiforum 2023

Den största mötesplatsen för tusentals arbetsterapeuter från hela Sverige. Anordnas av Sveriges Arbetsterapeuter och presenterar den senaste forskningen och utvecklingen inom svensk arbetsterapi.

Programmet utgår från inskickade bidrag – abstrakt – som arbetsterapeuter runtom i Sverige skickar in. De som forskar, har genomfört ett projekt eller utvecklingsarbete på sin arbetsplats eller vill presentera examensarbete kan skicka in sina bidrag.

Oavsett om du jobbar inom kommun, region, statlig eller privat sektor, om du är student, forskare eller doktorand, intresserad av barn och unga, mångfald eller utbildningsfrågor, så finns något för dig.

Digital konferens tillgänglig för flera

Vi har lyssnat på det positiva gensvaret från 2021 – Arbetsterapiforum den 14–15 mars 2023 blir helt digitalt!

Då får fler möjligheter att delta:

  • inga kostnader för resor eller boende och
  • jämfört med en fysisk konferens blir avgiften mycket lägre.

Utvecklad digital plattform ger nya möjligheter

Nu uppgraderar vi rejält till en digital plattform som ger möjlighet till interaktion, parallella programpunkter, utställningar och mycket mer! Dessutom får du som deltagare tillgång till materialet i ett halvår!

Konferensen kommer att sändas från en studio i centrala Stockholm. Ett mindre antal medverkande kommer att få erbjudande om att medverka direkt från studion. Dessa kommer att kontaktas separat.

Kontakt

Lena Gennemark Edsbäcker
Projektledare

arbetsterapiforum@arbetsterapeuterna.se
08-507 488 47

Gå med du också!

Bli medlem