Arbetsterapeut till specialistmottagning i Norrtälje - Sveriges Arbetsterapeuter
Hoppa till innehåll

Arbetsterapeut till specialistmottagning i Norrtälje

Vårdbolaget Tiohundra söker en arbetsterapeut till Specialistmottagningen som består av vuxenpsykiatri samt beroenderådgivning i Norrtälje.

Om oss

Välkommen till Specialistmottagningen som består av vuxenpsykiatri samt beroenderådgivning. Enheten erbjuder en samlad organisation kring patientgruppen som nyttjar såväl psykiatri som beroendevård. Mottagningen samordnar medicinska resurser för vuxna inom psykiatri och beroende. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Om tjänsten

Som arbetsterapeut hos oss har du möjlighet att utforma och planera dina arbetsinsatser både självständigt och tillsammans med andra i teamet som består av psykiatriker, specialistsjuksköterskor, psykolog samt medicinska sekreterare. Behandling och förskrivning av kognitiva hjälpmedel ingår som en naturlig del i arbetet och huvudfokus ligger på aktivitets- och funktionsbedömning. Som arbetsterapeut är du även en viktig länk i kontakten och samverkan med andra enheter, så som socialtjänsten, försäkringskassan och arbetsförmedlingen.

Om dig

Vi söker en arbetsterapeut med erfarenhet av specialistpsykiatri samt utbildning i AMPS/ PRPP. Meriterande är om du även har utbildning i bedömningsinstrumentet AWP samt om du tidigare har arbetat med målgruppen. Förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter värderas högt liksom en beredskap att anpassa insatser utifrån hastigt uppkomna behov och förutsättningar. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Läs mer och ansök här

Sista ansökningsdag: 2018-08-26

Ansvarig för sida:

Pontus Wikholm 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Kommunikatör

E-post:
Uppdaterad: 2018-07-26

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.