Hoppa till innehåll

Chef

Om du är chef eller går i chefstankar är Sveriges Arbetsterapeuter en naturlig hemvist för dig. Vi är ett av 23 Sacoförnund och tillsammans samlar vi närmare 140 000 chefer.

Chef? Vi ger dig stödet!
  • Om du är chef eller går i chefstankar är Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter (FSA) en naturlig hemvist för dig. FSA är ett av 22 Sacoförbund och tillsammans samlar vi närmare 140 000 chefer. Vi rustar dig för chefskapet genom bland annat ett relevant utbud av kurser och seminarier, den populära Chefstidningen samt ett personligt chefsstöd genom FSAs ombudsman. Dessutom ingår inkomstförsäkringen i medlemsavgiften. Vi ger dig det stödet!
Som chef och medlem i FSA får du dessa medlemsförmåner:
 
• Personligt chefsstöd och förhandlingshjälp genom FSAs ombudsman för chefer.
• FSAs chefsnytt med aktuell information riktad till chefer och ledare utkommer fyra gånger per år och skickas till chefsmedlemmar. 
• Chefstidningen är den viktigaste tidningen för chefer i Sverige. Du får åtta 
nummer per år direkt hem i brevlådan med både enkla tips och fördjupad läsning om det moderna ledarskapet.
• Lönestatistik för chefer - ta del av lönestatistik för chefer på Saco lönesök - 
Sveriges största databas för akademikerlöner.
• FSAs inkomstförsäkring ingår i medlemskapet. 
• Kurser, konferenser och webbseminarier. FSA och Saco anordnar riktad kompetensutveckling - både för dig som är chef men också för dig som går i chefstankar. Det här är bra möjligheter att träffa andra chefer och skapa dig ett eget chefsnätverk.
• FSAs chefsgrupp – Har du förslag på chefsstöd som FSA bör erbjuda? Kontakta FSAs chefsgrupp! Den arbetar för att arbetsterapeuter som är, eller vill bli chefer får det stöd de behöver i sin chefskarriär.
• FSAs förlag - här finns mer material att ladda ner eller beställa, exempelvis 
broschyren Du får och du ger - om mentorskap.
Gå in på www.fsa.se/chef och börja med att prenumerera på Sacos chefsbrev.

Chefsfredagar

Vi erbjuder dig som chef att delta i de uppskattade Chefsfredagarna i samarbete med Svensk Chefsförening. Det här är bra möjligheter att träffa andra chefer och skapa dig ett eget chefsnätverk.

Hösten 2018 kommer chefsfredagarna att äga rum på följande orter:

14/9 - Stockholm
21/9 - Malmö 
28/9 - Örebro 
5/10 - Norrköping
12/10 - Göteborg
12/10 - Uppsala
9/11 - Stockholm
16/11 - Malmö
30/11 - Umeå
7/12 - Göteborg

Inbjudan till chefsfredagarna under under hösten 2018 mejlas ut direkt till våra chefsmedlemmar. Var därför noga att uppdatera dina uppgifter i vårt medlemssystem, se nedan, så att du inte missar någon inbjudan.

Vår chefsgrupp

Har du förslag på chefsstöd som Sveriges Arbetsterapeuter bör erbjuda? Kontakta vår chefsgrupp! Den arbetar för att arbetsterapeuter som är eller vill bli chefer, får det stöd de behöver i sin chefskarriär.

Kontakta oss

Har du förslag på medlemsförmåner och stöd till chefer som vi bör tillhandahålla kontaktar du Martin Östberg på kansliet. Han svarar även på frågor om vårt arbete för medlemmar i chefsbefattning och chefsgruppens verksamhet. Mejl: martin.ostberg@arbetsterapeuterna.se eller telefon 08-507 488 45.

Uppdatera dina medlemsuppgifter

Glöm inte att uppdatera dina uppgifter på Min sida - då får du särskild information direkt via mejl, inbjudan till chefskurser. Chefsmedlemmar får även Chefstidningen direkt hem i brevlådan. 

Ansvarig för sida:

Martin Östberg 
Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter

Biträdande kanslichef

E-post:
Uppdaterad: 2018-03-02

Ämnen:

En film om arbetsterapi

Arbetsterapeuterna använder viss data (cookies) för att försäkra sig om att du får en bra användarupplevelse.